Back 4 Blood: Σημαντική αναβολή για τον πνευματικό διάδοχο του Left 4 Dead

Άλλη μια μέρα, άλλη μια καθυστέρηση
26 Μαρτίου 2021 18:05
Back 4 Blood: Σημαντική αναβολή για τον πνευματικό διάδοχο του Left 4 Dead

Το μπαράζ των καθυστερήσεων αξιοσημείωτων gaming κυκλοφοριών συνεχίζεται. Μετά το Gotham Knights, το οποίο μεταφέρθηκε για έναν ολόκληρο χρόνο μετά, σειρά παίρνει το Back 4 Blood.

Συγκεκριμένα, το αρχικό πλάνο ήθελε το παιχνίδι να κυκλοφορεί στις 18 Ιουνίου για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Πλέον τα σχέδια αυτά άλλαξαν, αφού το στούντιο έκρινε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Επομένως, η κυκλοφορία του παιχνιδιού μεταφέρθηκε για μερικούς μήνες και έτσι οι παίκτες θα χρειαστεί να εφοδιαστούν με υπομονή μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Για την ιστορία, το Back 4 Blood είναι ένα συνεργατικό first person shooter που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Turtle Rock Studios, ομάδα ανάπτυξης του πρώτου Left 4 Dead και  αποτελεί πνευματικό διάδοχο του franchise της Valve. Έτσι, ακολουθεί ακριβώς την ίδια φιλοσοφία και προσκαλεί εσάς και τους φίλους σας να απαλλάξετε τον κόσμο από τους Ridden, οι οποίοι απειλούν να κατασπαράξουν ότι έχει απομείνει ζωντανό. Θα έχει ένα co-op campaign για τέσσερις παίκτες, με οκτώ διαθέσιμους χαρακτήρες για να επιλέξετε αρχικά, τους Cleaners. Αντίστοιχη ποικιλία θα υπάρχει και όσον αφορά τους εχθρούς, με πολλαπλούς τύπους που θα απαιτούν διαφορετική στρατηγική.