Υπενθύμιση: Η Nintendo θα «σκοτώσει» το Super Mario 3D All-Stars την επόμενη εβδομάδα

Πλησιάζει το τέλος για το επετειακό πακέτο
24 Μαρτίου 2021 18:36
Υπενθύμιση: Η Nintendo θα «σκοτώσει» το Super Mario 3D All-Stars την επόμενη εβδομάδα

Όπως γνωρίζαμε από την αρχική του ανακοίνωση, το Super Mario 3D All-Stars θα αποτελούσε περιορισμένη κυκλοφορία, φέρνοντας στο Switch τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy, για να γιορτάσει τα 35 χρόνια του franchise. Τελικά φαίνεται πως η Nintendo εμμένει στην αρχική της απόφαση και παρά την έντονη κριτική από την κοινότητα, σκοπεύει να αποσύρει το επετειακό πακέτο στις 31 Μαρτίου.

Το παιχνίδι θα σταματήσει αμέσως εκείνη την ημερά να πωλείται ψηφιακά μέσα από το Nintendo eShop, ενώ συγχρόνως θα σταματήσει και η παραγωγή περαιτέρω retail αντιτύπων. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η Nintendo θα προσπαθήσει να επιβάλει την απαγόρευση της πώλησης των φυσικών αντιτύπων που υπάρχουν ήδη στα ράφια των καταστημάτων, αλλά μάλλον δε θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως να μπορείτε, λοιπόν, να αγοράσετε κάποιο retail αντίτυπο και μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία, αν τα τεμάχια δεν έχουν εξαντληθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να βιαστείτε, όπως προτείνει και η ίδια η εταιρία.

Στο αναλυτικό του review για τους Unboxholics, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε αναφέρει:

Ως μια πρόταση εορτασμού του σημαντικότερου χαρακτήρα της Nintendo, το 3D Mario All Stars απογοητεύει. Απογοητεύει τόσο ως προς την ελάχιστη προσπάθεια που φαίνεται πως σπαταλήθηκε για να έρθουν οι παλιοί αυτοί τίτλοι στη σύγχρονη εποχή, όσο και στον τρόπο που πλασάρεται στην αγορά. Η Nintendo, δυστυχώς, αντί να τιμήσει την στιγμή, την υποβιβάζει σε μια φτηνή ευκαιρία για άκοπο κέρδος.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα την άποψή του για το επετειακό πακέτο πατώντας εδώ.