Το Outriders από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass

Η AAA κυκλοφορία της Square Enix στην υπηρεσία της Microsoft
15 Μαρτίου 2021 23:53
Το Outriders από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass

Οι εικασίες των τελευταίων ημερών τελικά ήταν εύστοχες. Το Outriders θα έρθει στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα διατεθεί στην υπηρεσία για τις Xbox κονσόλες και για streaming σε Android συσκευές την 1η Απριλίου.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την People Can Fly του Bulletstorm και είναι ένα co-op RPG shooter για 1-3 παίκτες. Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα σκοτεινό τρίτου προσώπου cover-based shooter που τοποθετείται σε έναν άγριο και εφιαλτικό κόσμο με light-RPG μηχανισμούς, όπως classes, skill trees, άφθονο customization και loot. Η ιστορία του έχει να κάνει με ένα γκρουπ από mercenaries, οι οποίοι ερευνούν τον ανέγγιχτο πλανήτη Enoch, στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν αν πληροί τις προϋποθέσεις για μελλοντικό αποικισμό. Καθώς προσγειώνονται ωστόσο, ανακαλύπτουν ένα μυστήριο σήμα και στην προσπάθειά τους να το εντοπίσουν ξεσπά ένας καταστροφικός τυφώνας γνωστός ως «The Anomaly». Η ομάδα των Outriders προκειμένου να γλυτώσει μπαίνει σε κρυογενετικό ύπνο, ξυπνώντας 30 χρόνια αργότερα. Τίποτα, όμως, δεν έχει παραμείνει το ίδιο…

Το Outriders θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου στα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam & Epic) και Stadia.