Μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το Little Nightmares 2

Που το πρώτο παιχνίδι κατάφερε ένα χρόνο μετά
12 Μαρτίου 2021 13:41
Μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το Little Nightmares 2

Το Little Nightmares 2 κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για τα PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch και έπειτα από περίπου ένα μήνα κατάφερε ένα εντυπωσιακό ορόσημο πωλήσεων. Συγκεκριμένα, η Bandai Namco Entertainment ανακοίνωσε πως ο ιδιαίτερος horror τίτλος έφτασε πλέον τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Αυτό σημαίνει πως η απήχηση του franchise έχει βελτιωθεί δραματικά. Συγκριτικά, το πρώτο κεφάλαιο που σύστησε την Six στους gamers, χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να φτάσεις τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις. Επομένως, είναι λογικό που η Bandai θέλει να συνεχίσει να επεκτείνει τη σειρά, παρόλο που η Tarsier θα καταπιαστεί με κάποιο άλλο IP στο μέλλον. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Όσον αφορά το Little Nightmares 2, στο review του για τους Unboxholics, ο Γιώργος Πρίτσκας τονίζει:

Το Little Nightmares 2 αποτελεί μια επάξια συνέχεια του τίτλου του 2017. Δεν επιχειρεί κάτι ριζοσπαστικά διαφορετικό, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει άψογα. Διαθέτει μια εξαιρετικά δοσμένη ατμόσφαιρα, μια “αρρωστημένη” έμπνευση στο εικαστικό του κομμάτι και μια ακόμα πιο καθαρή και ενδιαφέρουσα άρθρωση στην ανάπτυξη του θέματός του, που νομίζω θα προκαλέσει ατελείωτες αναλύσεις και συζητήσεις τις επόμενες μέρες. Στο gameplay η προσθήκη ενός δεύτερου χαρακτήρα λειτουργεί άψογα και δίνει μια φρεσκάδα στον σχεδιασμό των γρίφων. Με λίγα λόγια, ακόμα ένα περιποιημένο, αγχωτικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά μέρη της παιδικής ψυχής. 

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την άποψή του πατώντας εδώ.