ΦΗΜΗ: Xbox και Bethesda ετοιμάζουν παρουσίαση για αυτή την εβδομάδα

Που θα λύσει τις απορίες για την εξαγορά
09 Μαρτίου 2021 13:44
ΦΗΜΗ: Xbox και Bethesda ετοιμάζουν παρουσίαση για αυτή την εβδομάδα

Ο έμπιστος δημοσιογράφος του GamesBeat, Jeff Grubb, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πολλές έγκυρες πληροφορίες, αποκάλυψε πως Xbox και Bethesda ετοιμάζουν μια ειδική παρουσίαση για την Πέμπτη 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του μέσου, οι δύο εταιρίες θα απαντήσουν στις ερωτήσεις της κοινότητας που έχουν προκύψει από την ‘εξαγορά-μαμούθ’. Σημειώνεται πως είναι μάλλον απίθανο να δούμε νέο υλικό από επερχόμενες κυκλοφορίες της Bethesda, όπως για παράδειγμα το Starfield, το οποίο πιθανότατα θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι. Το Xbox θα εστιάσει κυρίως στο τι σημαίνει η συμφωνία αυτή για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass. Μάλιστα, σύντομα πολλά παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη της Bethesda αναμένεται να ενταχθούν στον κατάλογο του Game Pass και ίσως αυτή να είναι μια από τις ανακοινώσεις της παρουσίασης.

Παράλληλα, ο Grubb επισημαίνει πως το Xbox και η Bethesda δε σκοπεύουν να συνδυάσουν σε ένα τα καλοκαιρινά τους σόου. Αντιθέτως, και οι δύο εταιρίες ετοιμάζουν events με ανακοινώσεις για το καλοκαίρι, όταν συνήθως είχαμε στην E3, τα οποία θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά. Βέβαια, η Microsoft σχεδιάζει οι δύο καλοκαιρινές παρουσιάσεις να λάβουν χώρα η μία σχεδόν αμέσως μετά την άλλη, ως ένα “συνδυαστικό Xbox χτύπημα».

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η Microsoft και η Bethesda σκοπεύουν να αποκαλύψουν τι ακριβώς θα συμβεί με την αποκλειστικότητα των παιχνιδιών τους. Το ζήτημα έχει συζητηθεί αρκετά από πέρυσι, με τους κατόχους PlayStation να ζητούν απαντήσεις για το αν θα μπορούν μελλοντικά να απολαύσουν στις κονσόλες τους παιχνίδια όπως τα Starfield, Indiana Jones και The Elder Scrolls VI. Η εν λόγω παρουσίαση ενδέχεται να απαντήσει και σε αυτό το ερώτημα, αλλά είναι πιθανό η Microsoft να εμείνει στην απάντηση ‘εξαρτάται’ που έχουμε λάβει ήδη.