Και επίσημα η BioWare εγκαταλείπει το Anthem

Σταματάνε οι προσπάθειες για αναβίωση
25 Φεβρουαρίου 2021 10:09
Και επίσημα η BioWare εγκαταλείπει το Anthem

Όπως σας είχαμε μεταφέρει πριν μερικές εβδομάδες, η EA θα αξιολογούσε την πορεία του Anthem NEXT, μια ριζική προσπάθεια αναβίωσης του παιχνιδιού-υπηρεσία της BioWare, για να αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του. Εν τέλει, τα νέα δεν είναι χαρμόσυνα για τους fans του, αφού πρακτικά η ομάδα ανακοινώσει πως εγκαταλείπει τις προσπάθειες.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η BioWare σημειώνει:

Από την κυκλοφορία του Anthem, η ομάδα εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει διαρκώς το παιχνίδι, κυκλοφορώντας πολλαπλά updates που έφεραν μεγάλη γκάμα βελτιώσεων και εμπλούτισαν τον τίτλο με νέο περιεχόμενο. Προς το τέλος του 2019 επεκτείναμε αυτές τις προσπάθειες και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε μια ουσιαστική αναδιάρθρωση του παιχνιδιού.

Στο πνεύμα της διαφάνειας και για να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο θέλαμε να μοιραστούμε ότι έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε τη νέα αυτή προσπάθεια ανάπτυξης του Anthem (γνωστή και ως Anthem NEXT). Θα συνεχίσουμε, ωστόσο, να διατηρούμε ζωντανή την live υπηρεσία του Anthem, όπως ακριβώς υφίσταται μέχρι σήμερα.

Συγχρόνως, η δημοσίευση επισημαίνει που σκοπεύει να εστιάσει μελλοντικά το στούντιο:

Η ανάπτυξη παιχνιδιών είναι δύσκολη. Αποφάσεις όπως και αυτή δεν είναι εύκολες. Συνεχίζοντας, θα πρέπει να εστιάσουμε απόλυτα τις προσπάθειές μας ως στούντιο και να ενισχύσουμε τα επόμενα κεφάλαια των Dragon Age και Mass Effect, χωρίς να σταματάμε παράλληλα να παρέχουμε και ποιοτικές ενημερώσεις για το Star Wars: The Old Republic.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση πατώντας εδώ.

Tags: