Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια ασύρματα ακουστικά της Microsoft για τα Xbox (ΒΙΝΤΕΟ)

Auto-mute χαρακτηριστικό και τιμή που αγγίζει τα €100
16 Φεβρουαρίου 2021 19:44
Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια ασύρματα ακουστικά της Microsoft για τα Xbox (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε νέα ασύρματα ακουστικά για τις Xbox κονσόλες και το PC, τα οποία έρχονται σε ένα κατάμαυρο minimal design και πολλά χαρακτηριστικά για να κάνουν λίγο καλύτερη τη ζωή των gamers. Όπως γνωστοποίησε η αμερικανική εταιρία, τα “Xbox Wireless Headset” όπως ονομάζονται, έρχονται με auto-mute χαρακτηριστικό, καθώς και voice isolation για καλύτερο immersive στα παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, μπορούν να συνδεθούν εύκολα με την κονσόλα σας μέσω του direct pairing, ενώ για την εμφάνισή τους η Microsoft πήγε σε πιο μίνιμαλ μονοπάτια με ένα σκούρο χρωματισμό και μία πράσινη λωρίδα να ντύνει τους «οδηγούς» για να σπάσει η μονοτονία. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η διάρκεια της μπαταρίας αγγίζει τις 15 ώρες συνεχόμενου gaming, ενώ παράλληλα διαθέτουν και μικρόφωνο για καθαρό voice chat, το οποίο μάλιστα μπορεί να «κρυφτεί» πίσω από τον δεξί «οδηγό» του ακουστικού.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα specs των ακουστικών στην εικόνα παρακάτω:

Το Xbox Wireless Headset είναι συμβατό με τα Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Windows 10 PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την επίσημη παρουσίαση των ακουστικών μέσα από το κανάλι του Xbox στο YouTube. Τα pre-orders έχουν ανοίξει ήδη και η κυκλοφορία τους έχει οριστεί για τις 13 Μαρτίου και τιμή που αγγίζει τα €100.