Η EA είναι “πολύ, πολύ αισιόδοξη” για το μέλλον της BioWare

Νέες δηλώσεις από τον CEO της εταιρίας
04 Φεβρουαρίου 2021 10:13
Η EA είναι “πολύ, πολύ αισιόδοξη” για το μέλλον της BioWare

Παρόλο που η BioWare έχει υπό ανάπτυξη δύο άκρως αναμενόμενους τίτλους, τα νέα Dragon Age και Mass Effect, πολλοί gamers παραμένουν επιφυλακτικοί έπειτα από τις πρόσφατες εξελίξεις. Συγκεκριμένα, μετά τα Mass Effect: Andromeda και Anthem που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κοινού και των κριτικών, αποχώρησαν από το ιστορικό στούντιο πάρα πολλά αξιοσημείωτα μέλη του, μεταξύ των οποίων και οι δύο επικεφαλής, Casey Hudson και Mark Darrah.

Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους επενδυτές, ο CEO της EA θέλησε να αποβάλει κάθε αμφιβολία και τόνισε ότι η εταιρία είναι “πολύ, πολύ αισιόδοξη” για το μέλλον της BioWare. Συγκεκριμένα, ο Andrew Wilson δήλωσε:

Όσον αφορά τη BioWare, είναι ένα εκπληκτικό στούντιο που είναι γεμάτο με εκπληκτικούς ανθρώπους που κάνουν εκπληκτική δουλειά. Πιστεύω πως από την προοπτική του εξώ κόσμου, υπήρχαν μερικά σκαμπανεβάσματα στο περιεχόμενο που παρέδωσε τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εστίασαν σε βάθος στη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία. Αισθανόμαστε πολύ, πολύ αισιόδοξοι για τα μελλοντικά τους σχέδια. Ήδη έχουμε μιλήσει για παιχνίδια όπως το Dragon Age και το Mass Effect και το μέλλον τους.

Με σεβασμό στον Casey και τον Mark που αποχώρησαν, και οι δύο είναι καλοί μου φίλοι και τρέφουμε τεράστιο σεβασμό και για τους δύο, αλλά αυτό συμβαίνει στη φυσική πορεία των δημιουργικών οργανισμών κατά καιρούς. Αισθανόμαστε, πολύ, πολύ, πολύ καλά για τη νέα ηγεσία του στούντιο και τους βασικούς ανθρώπους που εργάζονται κάθε μέρα για να προσφέρουν περισσότερη πρωτοτυπία και δημιουργικότητα.

Θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε για τα μελλοντικά projects της BioWare στο άμεσο μέλλον.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη BioWare και τα μελλοντικά της projects μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.