Ακραίος φωτορεαλισμός από τη Ninja Theory στα νέα πλάνα του Project Mara

Μια ακόμη ματιά στην ανάπτυξη του horror τίτλου
19 Ιανουαρίου 2021 11:28
Ακραίος φωτορεαλισμός από τη Ninja Theory στα νέα πλάνα του Project Mara

Η Ninja Theory έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τρίτο επεισόδιο της σειράς The Dreadnought Diaries, το οποίο αυτή τη φορά εστιάζει στο Project: Mara, το horror παιχνίδι που ετοιμάζει το στούντιο παράλληλα με το Hellblade II. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε τις διάφορες τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποίησε η ομάδα για να δημιουργήσει το πιο ρεαλιστικό περιβάλλον που έχει κατασκευάσει ποτέ της.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω, ενώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση και από τον ακραίο φωτορεαλισμό που στοχεύει η ομάδα μέσα από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Project: MARA είναι ένα πειραματικό παιχνίδι που εξερευνά νέους τρόπους αφήγησης. Τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα στο διαμέρισμα που παρουσιάζει το βίντεο και η ομάδα φιλοδοξεί πως θα είναι μια ρεαλιστική και γειωμένη παρουσίαση του ψυχικού τρόμου. Το παιχνίδι θα βασίζετε σε πραγματικές εμπειρίες ανθρώπων και εκτεταμένη έρευνα, με στόχο να μεταφέρει όσο το δυνατόν ακριβέστερα και πιο ρεαλιστικά της φρίκες του ανθρώπινου νου.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.