Ο Fuse είναι ο νέος χαρακτήρας του Apex Legends – Ημερομηνία κυκλοφορίας του Season 8 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 16ος χαρακτήρας έρχεται από την…Αυστραλία!
19 Ιανουαρίου 2021 09:31
Ο Fuse είναι ο νέος χαρακτήρας του Apex Legends – Ημερομηνία κυκλοφορίας του Season 8 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Respawn Entertainment υπεύθυνη για το battle royale παιχνίδι, Apex Legends, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Season 8, μαζί με έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα που ακούει στο όνομα, “Fuse” και έρχεται από την…Αυστραλία!

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν πολλά για τον Fuse και χωρίς να τον δούμε στη μάχη, ο χαρακτήρας είναι ειδικός στα explosives, κάτι που σημαίνει ότι το gameplay του θα βασίζεται πάνω σε αυτό. Η νέα σεζόν θα αλλάξει για άλλη μια φορά την εμφάνιση και τη διάταξη του King's Canyon και μαζί της θα φέρει και ένα νέο όπλο, το 30-30 Repeater. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Fuse είναι ο 16ος χαρακτήρας του παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Data miners, ωστόσο, είχαν ανακαλύψει ότι ο Fuse θα μπορεί να χρησιμοποιεί το μηχανικό του χέρι για να πετάξει χειροβομβίδες, με την ultimate του να ονομάζεται “The Motherlode” και να προκαλεί το απόλυτο χάος με ένα τεράστιο κανόνι που έχει στην πλάτη του.

Τώρα, το Stories from the Outlands – “Good as Gold” trailer που δημοσιεύτηκε, έχει διάρκεια περίπου τα τέσσερα λεπτά και δείχνει όλα όσα πρέπει να ξέρετε και στρώνει το έδαφος για την 8η σεζόν.

Το Season 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου. Δείτε το “Stories from the Outlands” trailer μέσα από τον player παρακάτω.