ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Cyberpunk 2077 παραμένει στο Xbox – Επιστροφές χρημάτων για όποιον επιθυμεί

Διαβάστε τις επίσημες δηλώσεις
18 Δεκεμβρίου 2020 20:08
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Cyberpunk 2077 παραμένει στο Xbox – Επιστροφές χρημάτων για όποιον επιθυμεί

Μετά την πρωτόγνωρη κίνηση της Sony που αφαίρεσε το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Network, με αποτέλεσμα οι παίκτες στο οικοσύστημα του PlayStation από σήμερα να μην μπορούν να αγοράσουν ψηφιακά τον τίτλο, το ντόμινο των εξελίξεων συνεχίζεται για τη CD Projekt.

Τώρα και η Microsoft με τη σειρά της προέβη σε ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, μιας και έχουμε να κάνουμε με μια ιδιάζουσα περίπτωση, το Xbox θα επεκτείνει την υπάρχουσα πολιτική επιστροφής χρημάτων του και έτσι όλοι οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν πίσω πλήρως τα χρήματά τους, αν αγόρασαν ψηφιακά το παιχνίδι.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο τίτλος δε θα αφαιρεθεί από το κατάστημα της κονσόλας. Το Xbox δήλωσε:

Για να διασφαλίσουμε ότι κάθε παίκτης μπορεί να έχει την εμπειρία που αναμένει στο Xbox, θα επεκτείνουμε την υπάρχουσα πολιτική επιστροφής χρημάτων μας, για να προσφέρουμε πλήρεις επιστροφές χρημάτων σε οποιονδήποτε αγόρασε το Cyberpunk 2077 ψηφιακά από το Microsoft Store, μέχρι νεωτέρας.

Ενώ γνωρίζουμε ότι οι developers στη CD PROJEKT RED έχουν εργαστεί σκληρά για να κυκλοφορήσουν το Cyberpunk 2077 σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, συνειδητοποιούμε επίσης ότι ορισμένοι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα εμπειρία στις παλαιότερες κονσόλες.

Μέχρι σήμερα, έχουμε χορηγήσει επιστροφές χρημάτων στη συντριπτική πλειοψηφία των πελατών που το έχει ζητήσει. Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το Xbox για το Cyberpunk 2077, ακολουθήστε τα βήματα που παρατίθενται στη σελίδα επιστροφής χρημάτων του Xbox, πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Cyberpunk 2077, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Να σημειωθεί πως μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review για τον τίτλο πατώντας εδώ.