Το παιχνίδι και η ταινία του Monster Hunter γίνονται ένα λόγω της Milla Jovovich

Έρχεται νέο crossover!
25 Νοεμβρίου 2020 11:22
Το παιχνίδι και η ταινία του Monster Hunter γίνονται ένα λόγω της Milla Jovovich

Ο κόσμος του Monster Hunter Iceborne θα εμπλουτιστεί με νέο περιεχόμενο, αφού η Capcom ανακοίνωσε το νέο crossover event με την επερχόμενη ομότιτλη ταινία που θα πρωταγωνιστεί η Milla Jovovich. Συγκεκριμένα, από τις αρχές του Δεκεμβρίου οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τον έλεγχο της Jovovich ή αλλιώς “Artemis” σε ένα επικό quest βασισμένο στο επερχόμενο φιλμ του Paul W.S. Anderson.

Όπως έγινε γνωστό, η διάσημη ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή της για τη χαρακτήρα του παιχνιδιού και οι αποστολές που θα πρέπει να βγάλει εις πέρας ο παίκτης είναι να έρθει αντιμέτωπος με τα Black Diablos και Greater Rathalos. Φυσικά, θα υπάρχουν και νέες πανοπλίες, τίτλοι, κάρτες για το guild σας και αρκετό ακόμη περιεχόμενο.

Πριν από αυτό το crossover event, οι παίκτες την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου θα μπορούν να αποκτήσουν ένα item pack εντελώς δωρεάν απλά και μόνο κάνοντας log in στο παιχνίδι. Όλο αυτό, μιας και η ταινία του Monster Hunter πρόκειται να προβληθεί στις 4 Δεκεμβρίου στην Αγγλία και 25 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.

Το crossover event θα γίνει διαθέσιμο στις 4 Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer που δημοσιεύτηκε από το επίσημο κανάλι του Monster Hunter παρακάτω.