Το Red Dead Online θα κυκλοφορεί ξεχωριστά από τον Δεκέμβριο

Η Rockstar Games χωρίζει την single και online εμπειρία για τους καταναλωτές
24 Νοεμβρίου 2020 19:52
Το Red Dead Online θα κυκλοφορεί ξεχωριστά από τον Δεκέμβριο

Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε και το Red Dead Online. Παρόλο που το Online κομμάτι του τίτλου δεν είδε την επιτυχία του GTA Online, φαίνεται πώς η Rockstar Games δεν το βάζει κάτω, αφού ανακοίνωσε ότι από την 1η Δεκεμβρίου θα μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά για τα PS4, Xbox One και PC. Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα "τρέχει" και στις κονσόλες νέας γενιάς (PS5/ Xbox Series X|S) μέσω του backwards compatibility.

Ωστόσο, η standalone διάθεσή του δε θα γίνει εντελώς δωρεάν, αλλά με μια τιμή γνωριμίας στα $4.99, ενώ από τις 15 Φεβρουαρίου 2021 και έπειτα, η τιμή του θα ανέβει στα $19,99. Κανονίστε να έχετε άπλετο χώρο στο σκληρό σας δίσκο όμως, γιατί το online κομμάτι του Red Dead Redemption 2 ανέρχεται περίπου στα 123GB. Επίσης, θα υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσετε ξεχωριστά και το campaign του παιχνιδιού, το οποίο θα τιτλοφορείται ως "Red Dead Redemption 2: Story Mode", χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η τιμή του.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Rockstar έχει ανακοινώσει ήδη ότι το GTA V θα έρθει στη νέα γενιά κονσολών και θα ακολουθήσει και εδώ την standalone τακτική με το GTA Online να πωλείται ξεχωριστά.