Ξεκίνησαν οι Black Friday εκπτώσεις στο Xbox

Σχεδόν 700 τίτλοι σε προσφορά
20 Νοεμβρίου 2020 19:09
Ξεκίνησαν οι Black Friday εκπτώσεις στο Xbox

Την επόμενη Παρασκευή, στις 27 Νοεμβρίου, έρχεται το -πλέον- και στη χώρα μας γνωστό Black Friday. Το Xbox, λοιπόν, το γιορτάζει από νωρίς, προσφέροντας πληθώρα Xbox Series X|S, Xbox One και PC παιχνιδιών, περιφερειακών και συνδρομών σε μειωμένες τιμές, ξεκινώντας από σήμερα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την ελληνική αντιπροσωπεία, οι προσφορές που ισχύουν για την χώρα μας είναι οι εξής:

  • Έως και 40% έκπτωση στους 3 μήνες του Xbox Game Pass Ultimate.

Διαθέσιμη προσφορά από την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου σε συμμετέχοντες retailers.

  • Έκπτωση έως και 55% σε επιλεγμένα παιχνίδια για κονσόλες και PC και έως 60% σε επιλεγμένους PC τίτλους.

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στο Xbox.com και στο Microsoft Store, θα μπορείτε να λάβετε έως και 55% έκπτωση σε επιλεγμένους digital τίτλους, όπως τα Forza Horizon 4Marvel`s AvengersWatch Dogs: LegionFIFA 21 και NBA 2K21. Συγχρόνως, για τους παίκτες σε PC, η Microsoft προσφέρει έκπτωση έως και 60% σε επιλεγμένους PC τίτλους, όπως τα Age of Empires II: Definitive EditionForza Horizon 4 Standard Edition και Gears 5.

  • Έκπτωση έως και $20 σε επιλεγμένα Xbox controllers.

Διαθέσιμη προσφορά από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο Microsoft Store και σε συμμετέχοντες retailers. Λάβετε έως και $20 έκπτωση σε επιλεγμένα Xbox controllers συμπεριλαμβανομένων των νέων Xbox Wireless Controllers Carbon BlackRobot White, και Shock Blue, που ξεκινούν από $39.99.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.