Το launch των Series X | S είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του Xbox

Επισημοποιήθηκε από τον ίδιο τον Phil Spencer
13 Νοεμβρίου 2020 11:53
Το launch των Series X | S είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του Xbox

Οι νέες κονσόλες της Microsoft, τα Xbox Series X | S βρίσκονται στην αγορά από τις 10 Νοεμβρίου και όπως όλα δείχνουν οι next-gen προτάσεις της Αμερικανικής εταιρείας σημειώνουν ήδη πολύ καλή πορεία, όσον αφορά τις πωλήσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, μέσα από επίσημη δήλωσή του στο Twitter αποκάλυψε πώς το launch των νέων κονσολών είναι ήδη το μεγαλύτερο στην ιστορία του Xbox. Μάλιστα, η Microsoft μιλάει ήδη με πολλούς retailers για να φέρουν ξανά σε stock τις κονσόλες, οι οποίες ξεπούλησαν πολύ γρήγορα.

Έχουν πωληθεί περισσότερες Xbox κονσόλες, σε περισσότερες χώρες από κάθε άλλη φορά.

Τα Xbox Series X | S έκαναν το ντεμπούτο τους σε 37 αγορές σε σχέση με τις 13 που υπήρχε το Xbox One όταν αυτό είχε κυκλοφορήσει. Παρόλο που δε γνωρίζουμε πόσες κονσόλες μπορεί να αγοράστηκαν από τους καταναλωτές, ο αναλυτής, Daniel Ahmad, επισημαίνει ότι είναι περισσότερο από 1 εκατομμύριο κονσόλες που είχε καταφέρει το Xbox One την πρώτη ημέρα, το οποίο δεν είναι και λίγο αν λάβει κανείς υπόψη την πανδημία.

Εσείς σκοπεύετε να προβείτε σε αγορά των Xbox Series X|S; Πείτε μας στα σχόλια. Μέσα από τον player παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τις next-gen κονσόλες της Microsoft.