Η Activision θέλει να φέρει όλα τα franchises της στις mobile συσκευές

«Η βιομηχανία του mobile είναι από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες»
03 Νοεμβρίου 2020 09:21
Η Activision θέλει να φέρει όλα τα franchises της στις mobile συσκευές

Πέρυσι, η Activision Blizzard είχε εκφράσει την επιθυμία της να φέρει περισσότερα παιχνίδια της στην αγορά των mobile συσκευών και όπως όλα δείχνουν αυτή η σκέψη δεν έχει φύγει από το μυαλό της. Συγκεκριμένα, μέσα από νέες επίσημες δηλώσεις η εταιρία γνωστοποίησε ότι έχει ένα σχέδιο υπό εξέταση που θέλει να κυκλοφορήσει μια mobile έκδοση για όλα της τα παιχνίδια, με την πάροδο του χρόνου.

Ο πρόεδρος και COO, Daniiel Alegre, μιλώντας σε επενδυτές, έκανε λόγω ότι η Activision θέλει να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να φέρουμε τα παιχνίδια μας σε δισεκατομμύρια mobile συσκευές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μακράν από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες μας για να επενδύσουμε πάνω σε αυτό και να επωφεληθούμε από το να μεταφέρουμε όλα τα franchise μας στα κινητά τηλέφωνα με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ο Alegre επισήμανε, επίσης, ότι η Activision Blizzard σκοπεύει να επικεντρωθεί στο που βρίσκονται οι μεγαλύτερες ευκαιρίες και απ’ ότι φαίνεται η mobile αγορά είναι μια από αυτές.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εμπορικά της εταιρίας είναι χωρίς αμφιβολία το Call of Duty: Mobile, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια downloads, μέσα σε ένα χρόνο. Το επόμενο μεγάλο hit κατά πάσα πιθανότητα της Activision, θα είναι το Crash Bandicoot: On the Run που αναμένεται στις αρχές του 2021, καθώς και το Diablo Immortal.