Το Everwild της Rare έχασε τον βασικό του δημιουργό

Η Microsoft τονίζει πως το παιχνίδι είναι σε καλά χέρια
01 Νοεμβρίου 2020 17:18
Το Everwild της Rare έχασε τον βασικό του δημιουργό

Μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση πως το Halo Infinite έχασε τον επικεφαλής της ανάπτυξής του, ένα ακόμη παιχνίδι των Xbox Game Studios χάνει τον creative director του. Συγκεκριμένα, σε δήλωση που παραχώρησε στο VGC, η Microsoft επιβεβαίωσε πως ο Simon Woodroffe παρατέθηκε από τη Rare, αφήνοντας το ρόλο του ως creative director του Everwild.

Ο επικεφαλής της Rare, Craig Duncan, δήλωσε:

Ευχαριστούμε τον Simon για όλη τη σκληρή δουλειά του στο Everwild και του ευχόμαστε καλή τύχη για ό,τι επιχειρήσει στο μέλλον.

Η ομάδα του Everwild είναι σε καλά χέρια και παραμένει παθιασμένη με την δημιουργία ενός παιχνιδιού που θα δώσει στους παίκτες αξέχαστες εμπειρίες σε έναν μαγικό κόσμο.

Ο Woodroffe εντάχθηκε στο δυναμικό της Rare το 2012. Προηγουμένως εργαζόταν στη SEGA και είχε επιμεληθεί projects όπως το Sonic & All-Stars Racing Transformed.

Πλέον η ηγεσία του Everwild φαίνεται πως είναι αποκλειστικά ευθύνη της Louise O’Connor, την οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και στην μέχρι τώρα προώθηση του τίτλου. Η Louise βρίσκεται από το 1999 στο στούντιο και μεταξύ άλλων έχει συνεισφέρει σημαντικά στο Conker’s Bad Fur Day.