Αποκεφαλίστηκε κυριολεκτικά το Halo Infinite – Έφυγε από την ομάδα ο επικεφαλής του

Τεράστιες αλλαγές στην 343 Industries
28 Οκτωβρίου 2020 19:32
Αποκεφαλίστηκε κυριολεκτικά το Halo Infinite – Έφυγε από την ομάδα ο επικεφαλής του

Μετά την παρουσίαση του Halo Infinite τον Ιούλιο που γνώρισε μέτρια αποδοχή και πολλά παράπονα, φαίνεται πως το project πέφτει από το ένα στραβοπάτημα στο άλλο. Συγκεκριμένα, πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε μία αξιοσημείωτη καθυστέρηση για τον τίτλο, ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox Series X και πλέον γνωρίζουμε ότι απλά θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Τώρα ήρθε το δεύτερο στραβοπάτημα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Bloomberg και του γνωστού δημοσιογράφου Jason Schreier, ο επικεφαλής του project αποχώρησε. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Chris Lee, ο οποίος επέβλεπε την ανάπτυξη του project. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Lee είναι ο δεύτερος director του project, ο όποιος φεύγει τα τελευταία δύο χρόνια.

Μιλώντας στο μέσο, δήλωσε:

Αποχώρησα από το Infinite και ανυπομονώ για άλλες μελλοντικές ευκαιρίες. Πιστεύω στην ομάδα και είμαι αισιόδοξος πως θα παραδώσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αποχωρήσω.

Ο Lee εργάζεται στην 343 Industries από το 2008, σχεδόν από τα γεννοφάσκια της δηλαδή, επιβλέποντας το franchise. Από το 2016 έχει το ρόλο του studio head. Η Microsoft σημειώνει πως ο Lee δεν απολύθηκε και παραμένει υπάλληλός της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, ο Lee περιθωριοποιήθηκε λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή αποκάλυψη του τίτλου τον Ιούλιο, με το ρόλο του να αναλαμβάνει ο βετεράνος της Bungie, Joe Staten.