Το Little Nightmares II γιορτάζει το Halloween με νέο trailer – Γνωρίστε το “Stay Tuned” bundle

Έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τους εφιάλτες σου;
25 Οκτωβρίου 2020 14:09
Το Little Nightmares II γιορτάζει το Halloween με νέο trailer  – Γνωρίστε το “Stay Tuned” bundle

Mε αφορμή τον εορτασμό του Halloween, οι Bandai Namco και Tarsier Studios  έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του Little Nightmares II, παρουσιάζοντας παράλληλα και είναι ειδικό bundle εν ονόματι “Stay Tuned”.

Πρόκειται για μια αποκλειστικά on-line προσφορά, η οποία θα περιλαμβάνει διάφορα καλούδια που αφορούν το παιχνίδι, όπως φιγούρες για τους δυο πρωταγωνιστές, ένα SteelBook case, ένα art book, το soundtrack, καθώς κι ένα σετ από stickers. Το πλήρες bundle είναι μάλιστα από τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία, σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch.

Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία του Mono. Ενός νεαρού αγοριού το οποίο είναι παγιδευμένο σε έναν εφιαλτικό κόσμο που έχει διαστρεβλωθεί από ένα περίεργο σήμα σε κάποιον απόμακρο πύργο. Μαζί με την Six, -το κορίτσι με το κίτρινο παλτό που γνωρίσαμε στο πρώτο παιχνίδι- θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τα θανάσιμα μυστικά και να ξεφύγουν από τους τερατώδεις θηρευτές τους.

Την ανακοίνωση συνόδευσε και ένα νέο trailer, προσφέροντας στους fans μια γεύση από τα τέρατα και τα ζοφερά περιβάλλοντα που θα συναντήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το Little Nightmares II αναμένεται να κυκλοφορήσει για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς στις 11 Φεβρουαρίου 2021, ενώ λίγο αργότερα θα γίνουν διαθέσιμες οι next-gen εκδόσεις με δωρεάν upgrade στους ήδη κάτοχος του παιχνιδιού. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.