Οι δημιουργοί του Wolfenstein σχολιάζουν την εξαγορά του στούντιο από τη Microsoft

Ρίχνοντας μια ματιά στην επόμενη δεκαετία τους
23 Οκτωβρίου 2020 10:43
Οι δημιουργοί του Wolfenstein σχολιάζουν την εξαγορά του στούντιο από τη Microsoft

Η σουηδική ομάδα ανάπτυξης MachineGames που ιδρύθηκε το 2009, ξεκίνησε τη συνεργασία της Bethesda το 2010, αναλαμβάνοντας τη σειρά Wolfenstein. Θέλοντας να γιορτάσει αυτή τη δεκαετία, η ομάδα παραχώρησε μια ειδική επετειακή συνέντευξη στο επίσημο blog της Bethesda.

Στο πλαίσιο αυτό, μέλη της ομάδας ανάπτυξης μίλησαν για διάφορα θέματα, αναλύοντας τα δέκα τελευταία χρόνια του στούντιο, αλλά και το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μεταξύ άλλων, ο Gameplay Director, Fredrik Ljungdahl, σχολίασε και την εξαγορά του στούντιο από τη Microsoft, στο πλαίσιο της συμφωνίας των $7.5 δισεκατομμυρίων με τη Zenimax.

Ο Ljungdahl πιστεύει, λοιπόν, πως η εξαγορά θα έχει θετικό αντίκτυπο, αφού η MachineGames θα είναι σε θέση να παράγει ακόμη καλύτερα παιχνίδια, πλέον που έχει στη διάθεσή της τους πόρους της Microsoft.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Τι επιφυλάσσει η επόμενη δεκαετία για την MachineGames;

Παιχνίδια, παιχνίδια και περισσότερα παιχνίδια! Επίσης πιστεύω πως το γεγονός ότι είμαστε πλέον μέρος της Microsoft θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ακόμη καλύτερα παιχνίδια στο μέλλον. Έχουν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων με τεχνογνωσία, σπουδαίους developers, λύσεις τεχνολογίας και hardware.

Το τελευταίο παιχνίδι της MachineGames ήταν το Wolfenstein: Youngblood που έκανε το ντεμπούτο του το 2019. Εκτός απροόπτου, η ομάδα εργάζεται πλέον στο φινάλε της Wolfenstein τριλογίας της.