Ούτε η Microsoft δεν ξέρει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite

Αινιγματικές δηλώσεις από τον Phil Spencer
17 Οκτωβρίου 2020 13:05
Ούτε η Microsoft δεν ξέρει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite

Το τεράστιο κενό που έχει αφήσει το Halo Infinite στο launch line-up των Xbox Series X και Xbox Series S γίνεται αντιληπτό αν αναλογιστεί κάποιος πως το παιχνίδι βρίσκεται στο πίσω μέρος όλων των συσκευασιών των Series X κονσολών. Έπειτα από χρόνια αναμονής, τα πρώτα gameplay πλάνα του αποκαλύφθηκαν τον Ιούλιο. Η ανταπόκριση που έλαβε από τους παίκτες ήταν “χλιαρή”, με πολλούς να κάνουν παράπονα για τα γραφικά του. Τελικά, ένα μήνα μετά ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι θα καθυστερήσει, με την κυκλοφορία του να έχει μεταφερθεί πλέον για κάποια αόριστη στιγμή το 2021.

Όπως φαίνεται, ούτε η Microsoft γνωρίζει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite. Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης που παραχώρησε στο Kotaku, ο Phil Spencer αποκάλυψε πως έπαιξε την πιο πρόσφατη έκδοση του Infinite πριν μερικές ημέρες, ωστόσο δεν «έχει κάποια ενημέρωση» σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει.

Ο δημοσιογράφους του μέσου ρώτησε στη συνέχεια τον Spencer σχετικά με το αν σκέφτονται να φέρουν στην αγορά το campaign του Infinite και το multiplayer σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, σε περίπτωση που το ένα είναι έτοιμο πριν απ’ το άλλο. Το υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox απάντησε:

Η Bonnie [επικεφαλής του Halo franchise στην 343 Industries]  και η ομάδα της είναι που θα πάρουν αυτή την απόφαση. Ωστόσο, νομίζω πως θέλουμε να βεβαιωθούμε πως ο κόσμος αισθάνεται πως έχει μια Halo εμπειρία. Μπορεί να εξετάσουμε επιλογές όπως αυτή.

Στη συνέχεια επισήμανε πως οποιαδήποτε τέτοια απόφαση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τη δομή του παιχνιδιού και την ιστορία που αφηγείται. Έτσι, πρόσθεσε:

Οπότε, ναι, αυτό είναι κάτι για να σκεφτούμε, ωστόσο θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα το κάνουμε σωστά.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox Series X | S, το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.