ΦΗΜΗ: Πιο κοντά από ποτέ το νέο παιχνίδι του πατέρα του BioShock, Ken Levine

Το μυστήριο project είναι sci-fi FPS με RPG στοιχεία
15 Οκτωβρίου 2020 13:13
ΦΗΜΗ: Πιο κοντά από ποτέ το νέο παιχνίδι του πατέρα του BioShock, Ken Levine

Πάει αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε κάτι σχετικά με το μυστήριο project που ετοιμάζει ο δημιουργός του BioShock, Ken Levine, μιας και το στούντιο Ghost Story Games (πρώην Irrational Games), παρέμενε σιωπηλό καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας γενιάς. Τώρα, μια σειρά νέων πληροφοριών έφερε στο φως της δημοσιότητας η επίσημη σελίδα της Take-Two, αφήνοντας να εννοηθεί πως η αποκάλυψή του δεν είναι μακριά.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με μια λίστα θέσεων εργασίας που ανάρτησε το στούντιο, φαίνεται πως η κυκλοφορία του μυστήριου παιχνιδιού είναι πιο κοντά ότι περιμέναμε. Η αγγελία που έχει να κάνει με τη θέση του senior producer, προορίζεται όπως λέει η περιγραφή για ένα sci-fi based FPS, με στοιχεία RPG, σημειώνοντας πως το παιχνίδι βρίσκεται «σε μεταγενέστερα στάδια ανάπτυξης». Σημειώνεται μάλιστα πως θα ανήκει στο immersive sim genre.

Η περιγραφή, ωστόσο, άλλαξε αργότερα, λέγοντας απλώς ότι βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, χωρίς να υπαινίσσεται πως αυτή είναι στην τελευταία φάση, όπως πριν. Το γεγονός προϊδεάζει πως είτε έγινε κάποιο λάθος στην περιγραφή είτε ότι άλλαξε, επειδή το στούντιο δεν ήθελε ακόμα να μοιραστεί ευρέως την εν λόγω πληροφορία.

Λαμβάνοντας, βέβαια, υπόψη το μεγάλο διάστημα σιωπής και των φημών που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, αρκετοί fans εικάζουν πως ίσως μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι στα επερχόμενα The Game Awards 2020. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: