Δέκα χρόνια BioShock: Νέα φιγούρα 30 εκ. που θα ζηλέψουν όλοι οι fans!

Επέτειος με ένα επιβλητικό αγαλματίδιο
21 Αυγούστου 2017 16:02
Δέκα χρόνια BioShock: Νέα φιγούρα 30 εκ. που θα ζηλέψουν όλοι οι fans!

Το BioShock είναι ένα franchise που κουβαλά ένα πραγματικά βαρύ όνομα. Ο Ken Levine και οι συνεργάτες του στην Irrational Games δημιούργησαν ένα παιχνίδι που λάτρεψαν τόσο οι κριτικοί όσο και η gaming κοινότητα. Το παιχνίδι έχει 96/100 στο metacritic, έχει αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία και διακρίσεις και θεωρείται από πολλούς ως ένα από καλύτερα όλων των εποχών.

Όλα ξεκίνησαν σαν σήμερα, δέκα χρόνια πριν, στις 21 Αυγούστου του 2007, με το ταξίδι στην Rapture και τη γνωριμία με τον Andrew Ryan. Την συγκεκριμένη μέρα, το πρώτο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Xbox 360 και του ηλεκτρονικούς στην αγορά της Αμερικής, φτάνοντας στην Ευρώπη τρεις μέρες αργότερα. Ο τίτλος έγινε διαθέσιμος το 2008 και για το PlayStation 3. Το επόμενο βήμα έγινε το 2010 που στα ράφια των καταστημάτων έφτασε το BioShock 2, από την ομάδα ανάπτυξης 2K Marin και χωρίς την ανάμειξη του Levine. Ωστόσο, ο ταλαντούχος δημιουργός ολοκλήρωσε το έργο του με το BioShock Infinite που κυκλοφόρησε το 2013 για τα PC, PS3 και Xbox 360.

Η 2K Games γιορτάζει την επέτειο του παιχνιδιού και ανακοίνωσε μια συλλεκτική έκδοση που θα ζηλέψει ο κάθε fan της σειράς. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε την BioShock 10th Anniversary Collector’s Edition, το οποίο περιλαμβάνει το BioShock: The Collection και θα κυκλοφορήσει για τα PS4 και Xbox One. Η επετειακή έκδοση πέρα από τα τρία παιχνίδια της σειράς, συμπεριλαμβάνει και ένα πανέμορφο και γεμάτο λεπτομέρειες αγαλματίδιο των Big Daddy και Little Sister που έχει ύψος 30 εκατοστά! Μάλιστα η φιγούρα έχει φωτιζόμενα μέρη και το τρυπάνι στο χέρι του Big Daddy είναι πλήρως λειτουργικό και περιστρεφόμενο. Τα δυσάρεστα νέα είναι πως το συλλεκτικό πακέτο θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική.