JUDAS: Το νέο παιχνίδι του δημιουργού των BioShock δείχνει φανταστικό στα πρώτα gameplay πλάνα

Ο θρυλικός Ken Levine επιστρέφει!
01 Φεβρουαρίου 2024 01:36
JUDAS: Το νέο παιχνίδι του δημιουργού των BioShock δείχνει φανταστικό στα πρώτα gameplay πλάνα

Έχουν περάσει χρόνια από τη στιγμή που παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι του θρυλικού game designer Ken Levine, που ευθύνεται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, το πολυβραβευμένο BioShock, καθώς και για άλλους λατρεμένους τίτλους, όπως το System Shock 2 και το BioShock Infinite. Τώρα, η στιγμή για το επόμενο project του, το JUDAS, πλησιάζει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια του πρώτου State of Play σόου της Sony για το 2024 είδαμε ένα ολοκαίνουργιο trailer με αρκετά gameplay πλανά, που παρουσιάζουν τόσο σκηνές μάχες, όσο και μερικά από τα ιδιαίτερα περιβάλλοντα που θα εξερευνήσουν οι παίκτες και τους χαρακτήρες που θα συναντήσουν.

Η επίσημη περιγραφή του τίτλου επισημαίνει:

Εξερευνήστε τους διαδρόμους της Mayflower, μιας διαστημικής πόλης της οποίας οι πολίτες είναι εκπαιδευμένοι να κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλον και να διαλύουν ο ένας τον άλλον για το παραμικρό παράπτωμα. Όπου οι μηχανές ελέγχουν κάθε πτυχή των επιχειρήσεων, της τέχνης και της κυβέρνησης. Οι ηγέτες του σκάφους προσπάθησαν να σας μετατρέψουν σε κάτι που δεν είστε: σε ένα πολίτη πρότυπο. Και εσείς, πυροδοτείτε μια καταστροφική επανάσταση για να τα γκρεμίσετε όλα!

Το Judas βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οπού θα καταφθάσει μέσω των Steam και Epic Games Store. Δυστυχώς, η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν αποκαλύφθηκε ούτε στο State of Play.