Η Obsidian είχε μάλλον την καλύτερη αντίδραση στην εξαγορά της Bethesda

Ανοίγει ο δρόμος για το Fallout New Vegas;
22 Σεπτεμβρίου 2020 15:08
Η Obsidian είχε μάλλον την καλύτερη αντίδραση στην εξαγορά της Bethesda

Όπως φαίνεται, η Microsoft δεν αιφνιδίασε μόνο τους gamers με την ανακοίνωση της εξαγοράς της Bethesda, αλλά και τις δικές της εσωτερικές ομάδες. Συγκεκριμένα, η Obsidian μάλλον είχε την καλύτερη αντίδραση στην ανακοίνωση. Πλέον που το franchise Fallout βρίσκεται στην κατοχή του Xbox, πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν αυτό ανοίγει το δρόμο για ένα sequel στο λατρεμένο Fallout New Vegas.

Απαντώντας, λοιπόν, στην σχετική ερώτηση ενός fan, η Obsidian εμφανώς μπερδεμένη αρκέστηκε σε ένα λιτό Kaomoji. ¯_(ツ)_/¯

Το tweet έγινε αμέσως viral και αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 100 χιλιάδες likes. Δείτε το παρακάτω:

Για την ιστορία, αν και η Obsidian είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Bethesda για τη δημιουργία του Fallout New Vegas, τα πράγματα δεν είχαν κυλήσει ιδιαίτερα ομαλά παρασκηνιακά. Χρόνια μετά είχαν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες πως η Bethesda είχε επιβάλει πολύ αυστηρούς περιορισμούς χρόνου και budget στο στούντιο, το οποίο παρ’ όλ’ αυτά κατάφερε να ανταπεξέλθει, δημιουργώντας έναν τίτλο που έχει εξελιχθεί σε ‘cult classic’.

Για το λόγο αυτό, στην καμπάνια προώθησης του The Outer Worlds υπήρχαν πολλά υπονοούμενα σχετικά με τη Bethesda. Τώρα που οι δύο εταιρίες βρίσκονται κάτω από κοινή στέγη, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως οι σχέσεις τους θα εξελιχθούν ή αν θα ανοίξουν οι δρόμοι για πιθανές συνεργασίες, όπως η παραπάνω.