Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Bright Memory στα Xbox Series X | S

Και είναι άλλο από το Bright Memory: Infinite
22 Σεπτεμβρίου 2020 14:53
Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Bright Memory στα Xbox Series X | S

Η κινεζική ομάδα FYQD-Studio που αποτελείται από έναν άνθρωπο, γνωστοποίησε πως το αρχικό Bright Memory, το οποίο κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος για PC μέσω Steam από τις 25 Μαρτίου, πρόκειται να έρθει στο launch των Xbox Series X | S στις 10 Νοεμβρίου. Δεν θα πρέπει ωστόσο να το μπερδεύετε με το Bright Memory: Infinite που είχαμε δει στο Inside Xbox πριν μερικούς μήνες, καθώς μιλάμε για διαφορετικό παιχνίδι.

Το Bright Memory περιστρέφεται γύρω από την πράκτορα-πολεμίστρια Shelia το έτος 2020, όπου η εταιρία SRO (Supernatural Science Research Organization), την έχει στείλει να εξιχνιάσει το μυστήριο γύρω από ένα παράξενο φαινόμενο που λαμβάνει μέρος στον ουρανό, για το οποίο οι επιστήμονες αδυνατούν να δώσουν εξήγηση. Το παιχνίδι συγχωνεύει την αστραπιαία δράση των action games, με τα first person shooters, κάνοντας χρήση της Unreal Engine 4. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν μια τεράστια ποικιλία από skills και abilities, εξαπολύοντας έτσι εκθαμβωτικές combo επιθέσεις.  

Το Bright Memory κυκλοφορεί ήδη στο PC, ενώ από τις 10 Νοεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο σε Xbox Series X | S. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.