Νέο φανταχτερό trailer για το Bright Memory Infinite

Το οποίο μας συστήνει στον κεντρικό villain
13 Φεβρουαρίου 2021 11:32
Νέο φανταχτερό trailer για το Bright Memory Infinite

Με αφορμή το Κινέζικο νέο έτος, το FYQD Studio έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Bright Memory Infinite. Το εν λόγω βίντεο δεν περιλαμβάνει πολλά gameplay πλάνα, εστιάζοντας σε ένα cutscene που πρωταγωνιστεί ο κεντρικός villain του παιχνιδιού.

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα γεγονότα του τίτλου λαμβάνουν χώρα σε μια μεγάλη, φουτουριστική μητρόπολη το έτος 2036, όταν ένα παράξενο φαινόμενο, για το οποίο οι επιστήμονες δεν μπορούν να βρουν καμία εξήγηση, εμφανίζεται στον ουρανό από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το Supernatural Science Research Organization (SRO) στέλνει πράκτορες του σε διάφορες περιοχές για να διερευνήσουν αυτό το φαινόμενο και σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι το παράξενο περιστατικό συνδέεται με ένα αρχαϊκό μυστήριο - μια άγνωστη ιστορία δύο κόσμων που πρόκειται να έρθει στο φως...

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια ακόμη γεύση από τον κόσμο του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, το FYQD Studio απαρτίζεται από έναν μόνο δημιουργό, τον κινεζικής καταγωγής Zeng Xiancheng, ο οποίος έχει αναλάβει μόνος του τις περισσότερες πτυχές της παραγωγής. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει στην αγορά το Bright Memory: Episode 1, ωστόσο αντί για κάποιο δεύτερο επεισόδιο,  αποφάσισε να δημιουργήσει το παιχνίδι από την αρχή με πολύ πιο εμπλουτισμένο gameplay και story, ως μια εμπειρία πλήρους διάρκειας.

Το Bright Memory Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες.