Το Bright Memory: Infinite εντυπωσιάζει ξανά στο νέο του gameplay trailer

Προσφέροντας μια σύντομη ματιά και σε ένα boss battle
30 Αυγούστου 2020 18:11
Το Bright Memory: Infinite εντυπωσιάζει ξανά στο νέο του gameplay trailer

Το Bright Memory: Infinite ήταν το πρώτο παιχνίδι νέας γενιάς που είχαμε δει στο Inside Xbox πριν μερικούς μήνες και είχε εντυπωσιάσει πρώτιστος για τα γραφικά του, αλλά και χάρη στο γεγονός ότι φτιάχνεται από ένα μόλις άτομο. Το FYQD-Studio, όπως το ονομάζει, έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer, στο οποίο παρουσιάζει την καταιγιστική του hand-to-hand μάχη, καθώς και ένα boss.

Το Bright Memory: Infinite είναι ένα first person shooter που εστιάζει στη γρήγορη δράση και στη μεγάλη ποικιλία από skills και abilities με στόχο τα εκθαμβωτικά combos. Το σενάριο τοποθετείται σε μια φουτουριστική μητρόπολη το 2036, όπου ένα παράξενο φαινόμενο λαμβάνει μέρος στον ουρανό, για το οποίο οι επιστήμονες αδυνατούν να δώσουν εξήγηση. Ο οργανισμός Supernatural Science Research Organization (SRO), για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, στέλνει πράκτορες σε διάφορα μέρη του κόσμου για διερευνήσουν το φαινόμενο. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι αυτά τα περίεργα γεγονότα συνδέονται με ένα αρχαίο μυστήριο - μια άγνωστη ιστορία δύο κόσμων, που πρόκειται να έρθει στο φως…

Το Bright Memory: Infinite αναπτύσσεται για τα Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One και PC. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.