Μάθαμε πόσα GB είναι τελικά τα Demon's Souls και Spider-Man: Miles Morales

Πόσο ‘ζυγίζουν’ εν τέλει τα παιχνίδια της νέας γενιάς;
19 Σεπτεμβρίου 2020 14:44
Μάθαμε πόσα GB είναι τελικά τα Demon's Souls και Spider-Man: Miles Morales

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τα μεγέθη των παιχνιδιών να εκτοξεύονται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελεί το Call of Duty Modern Warfare που απαιτεί περισσότερα από 150 GB. Αυτό έχει αγχώσει πολλούς gamers που σκοπεύουν να κάνουν το βήμα στην επόμενη γενιά, αφού το Xbox Series X έχει SSD χωρητικότητας 1 TB και στα PlayStation 5 και Xbox Series S τα περιθώρια είναι ακόμη πιο στενά, αφού έχουν 825 GB και 512 GB χωρητικότητα αντίστοιχα.

Τώρα, επιτέλους παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα μεγέθη των παιχνιδιών της νέας γενιάς. Συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation ενημερώθηκε και πλέον αναγράφει το μέγεθος των Demon's Souls και Spider-Man: Miles Morales. Έτσι, λοιπόν, οι δύο τίτλοι της Sony έχουν τις εξής απαιτήσεις:

Το Demon's Souls χρειάζεται το λιγότερο 66 GB.

Το Spider-Man: Miles Morales χρειάζεται το λιγότερο 50 GB.

Η έκδοση του Spider-Man: Miles Morales μαζί με το Spider-Man Remastered χρειάζεται το λιγότερο 105 GB.

Όπως όλα δείχνουν, τα μεγέθη των παιχνιδιών μάλλον θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και στην επόμενη γενιά, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.

Οι δύο εκδόσεις του PlayStation 5 θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην ελληνική αγορά στις 19 Νοεμβρίου, με τιμές € 399 και € 499 για την ψηφιακή και την κανονική έκδοση αντίστοιχα.