Καθυστερεί το No More Heroes 3 εξαιτίας της πανδημίας

«Προτεραιότητα έχει η ποιότητα»
10 Σεπτεμβρίου 2020 13:13
Καθυστερεί το No More Heroes 3 εξαιτίας της πανδημίας

Δυσάρεστα όπως φαίνεται είναι τα νέα για τους παίκτες που περίμεναν φέτος να πιάσουν στα χέρια τους το No More Heroes 3 της Grasshopper Manufacture. Το νέο έγινε γνωστό από μια ανάρτηση στο Twitter του ίδιου του δημιουργού Suda 51, η οποία αναφέρει πως η κυκλοφορία του μεταφέρετε για το 2021. Η αιτία της καθυστέρησης, όπως και για αρκετές ακόμα ομάδες ανάπτυξης, οφείλεται στην κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία, η οποία ανάγκασε τους εργαζόμενους να δουλέψουν απ’ το σπίτι, με αποτέλεσμα η ανάπτυξη να πάει πίσω. Ωστόσο, όπως δηλώνει, η ομάδα είναι ξανά στα πόδια της και σκοπεύει να αξιοποιήσει τον επιπλέον χρόνο, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα.

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός, ο καλλιτέχνης Darick Robertson πίσω από την σειρά comic The Boys, εντάσσεται στην ομάδα προκειμένου να βοηθήσει με την εικονογράφηση του παιχνιδιού.

Το No More Heroes 3 αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.