Νέες εικόνες και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το αρχαιοελληνικό παιχνίδι της Ubisoft

Μάλλον θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε
04 Σεπτεμβρίου 2020 18:10
Νέες εικόνες και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το αρχαιοελληνικό παιχνίδι της Ubisoft

Η Ubisoft είχε ανακοινώσει ότι στις 10 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον επερχόμενο τίτλο της, Immortals Fenyx Rising, ο οποίος όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Τώρα, μέσα από το Microsoft Store ήρθαν πρόωρα στο φως της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες, ενώ φαίνεται πως αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Οι νέες εικόνες που θα δείτε και εσείς παρακάτω αποκαλύπτουν το πολύ όμορφο εικαστικό του παιχνιδιού. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, η ονομασία του άλλαξε πρόσφατα, αφού μέσα από την E3 2019 το είχαμε γνωρίσει ως “Gods & Monsters”. Παρ' όλ' αυτά, παραμένει εμπνευσμένο από την αρχαιοελληνική μυθολογία, όπου οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο της Fenyx, η οποία αποκτάει τις δυνάμεις των θεών του Ολύμπου και θα έρθει αντιμέτωπη με πολλά μυθικά πλάσματα, όπως είναι η Μέδουσα και ο Κύκλωπας.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η διαρροή, λοιπόν, κάνει λόγω για πιθανή κυκλοφορία στις 3 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόνημα της Ubisoft μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.