Νέες εικόνες και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το αρχαιοελληνικό παιχνίδι της Ubisoft 

Μάλλον θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε

Νέες εικόνες και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το αρχαιοελληνικό παιχνίδι της Ubisoft

Η Ubisoft είχε ανακοινώσει ότι στις 10 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον επερχόμενο τίτλο της, Immortals Fenyx Rising, ο οποίος όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Τώρα, μέσα από το Microsoft Store ήρθαν πρόωρα στο φως της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες, ενώ φαίνεται πως αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Οι νέες εικόνες που θα δείτε και εσείς παρακάτω αποκαλύπτουν το πολύ όμορφο εικαστικό του παιχνιδιού. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, η ονομασία του άλλαξε πρόσφατα, αφού μέσα από την E3 2019 το είχαμε γνωρίσει ως “Gods & Monsters”. Παρ' όλ' αυτά, παραμένει εμπνευσμένο από την αρχαιοελληνική μυθολογία, όπου οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο της Fenyx, η οποία αποκτάει τις δυνάμεις των θεών του Ολύμπου και θα έρθει αντιμέτωπη με πολλά μυθικά πλάσματα, όπως είναι η Μέδουσα και ο Κύκλωπας.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η διαρροή, λοιπόν, κάνει λόγω για πιθανή κυκλοφορία στις 3 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόνημα της Ubisoft μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

0 σχολια