Το Immortals Fenyx Rising αφήνει την Αρχαία Ελλάδα για την Κίνα στο νέο του DLC (BINTEO)

Υποδεχθείτε το Myths of the Eastern Realm
13 Μαρτίου 2021 08:38
Το Immortals Fenyx Rising αφήνει την Αρχαία Ελλάδα για την Κίνα στο νέο του DLC (BINTEO)

Μπορεί το Immortals Fenyx Rising και το πρώτο DLC του να διαδραματίζονται σε μια πανέμορφη καρτουνίστικη εκδοχή της Αρχαίας Ελλάδας, ωστόσο τώρα το παιχνίδι ετοιμάζεται να ταξιδέψει τους παίκτες στην Ανατολή. Υποδεχθείτε το Myths of the Eastern Realm, το δεύτερο πακέτο επέκτασης του παιχνιδιού, το οποίο ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου.

Το νέο αυτό DLC θα μας συστήσει σε ένα νέο ήρωα, τον Ku, ο οποίος βρίσκεται σε μια δική του αποστολή πριν τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού, η οποία διαδραματίζεται μάλιστα σε έναν νέο open-world χάρτη που αυτή τη φορά είναι εμπνευσμένος από την Κινεζική μυθολογία. Φυσικά, στο ταξίδι αυτό θα υπάρχουν νέες θεότητες και τέρατα, το στυλ μάχης θα είναι εμπνευσμένο από τις κινεζικές πολεμικές τέχνες, ενώ δε θα λείψουν και οικείοι χαρακτήρες που γνωρίσαμε ήδη.

Φυσικά, το Myths of the Eastern Realm θα αποτελεί μέρος του Season Pass, οπότε όσοι το έχουν αγοράσει ή είχαν επιλέξει την Gold Edition δε θα χρειαστεί να πληρώσουν κάτι επιπλέον.

Το Immortals Fenyx Rising είναι διαθέσιμο για Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Epic Games Store, Ubisoft Connect και Stadia.