Το ακυρωμένο sequel του Immortals Fenyx Rising είχε κάτι από Wind Waker και Elden Ring

Νέα στοιχεία για το ακυρωμένο project
22 Αυγούστου 2023 17:20
Το ακυρωμένο sequel του Immortals Fenyx Rising είχε κάτι από Wind Waker και Elden Ring

Τον περασμένο Ιούλιο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η Ubisoft ακύρωσε το sequel του αρχαιοελληνικού Immortals Fenyx Rising. Οι φήμες έλεγαν ότι η ομάδα της Ubisoft είχε αρχίσει να εργάζεται σε αυτό το παιχνίδι από το 2021 αλλά το ρεπορτάζ έλεγε ότι υπήρξαν πολλά εμπόδια στην ανάπτυξή του.

Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες για τον ακυρωμένο τίτλο που λένε ότι συνδύαζε χαρακτηριστικά από τα Elden Ring και The Legend Of Zelda: Wind Waker.

Όπως μεταφέρει το Axios, το παιχνίδι θα έβαζε τους παίκτες να ταξιδεύουν σε διάφορα νησιά εμπνευσμένα από την Χαβάη -όπως ήδη γνωρίζαμε-, τη Νέα Ζηλανδία τη Ταϊτή και άλλα. Οι Θεοί της Πολυνησίας θα ήταν στο παιχνίδι ως NPCs και θα έδιναν στον παίκτη πολλές δυνάμεις σαν τατουάζ πάνω του, καθώς προχωρούσε την ιστορία.

Το Immortals 2 θα ήταν ένας διαφορετικός τίτλος σε σχέση με τους προηγούμενους της Ubisoft, αφού δε θα είχε έναν κλασσικό χάρτη με markers, αλλά ένα ειδικό σύστημα παρακολούθησης που χρησιμοποιεί τον άνεμο, τα αστέρια και την πανίδα. Επίσης, θα άφηνε πίσω του τον αφηγητή και τους γρίφους και θα έδινε στον παίκτη μια καλύτερη ιστορία που οι επιλογές του θα την καθόριζαν.

Ακυρώθηκε το sequel για το αρχαιοελληνικό Immortals Fenyx Rising της Ubisoft

Η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε να μην συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού, μιας και υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την καθιέρωση του IP. Στόχος του γαλλικού κολοσσού ήταν να κάνει μεγάλο franchise το Immortals.