Ο βετεράνος της Bungie, Joseph Staten, επιστρέφει και αναλαμβάνει το Halo Infinite

Μεγάλες αλλαγές στην 343 Industries
27 Αυγούστου 2020 16:32
Ο βετεράνος της Bungie, Joseph Staten, επιστρέφει και αναλαμβάνει το Halo Infinite

Όπως φαίνεται, οι μικτές αντιδράσεις στο gameplay demo του Halo Infinite, το οποίο παρουσιάστηκε στο Xbox Games Showcase του Ιουλίου, έφεραν τα πάνω κάτω στη Microsoft και την 343 Industries. Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης του παιχνιδιού για το 2021, το γύρο του διαδικτύου έκαναν διάφορες φήμες που ήθελαν την εταιρεία τόσο να ακυρώνει την έκδοση του Xbox One, όσο και να καθυστερήσει περαιτέρω τον τίτλο στο 2022.

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως η ομάδα διέψευσε δημόσια τις εν λόγω φήμες. Τώρα, μέσα από μία ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα του franchise, για άλλη μία φορά επισημαίνει πως οι συγκεκριμένες φήμες και διαρροές ήταν ψεύτικες, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως δύο βετεράνοι της σειράς προστίθενται στο δυναμικό της ομάδας ανάπτυξης του Halo Infinite για να προσφέρουν μία χείρα βοηθείας.

Ξεκινώντας, ο Pierre Hintze, υπεύθυνος της Publishing ομάδας του Master Chief Collection θα αναλάβει το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Η σημαντικότερη όμως ανακοίνωση είναι η επιστροφή του Joseph Staten. Πρόκειται για έναν από τους πιο λατρεμένους developers της Bungie, ο οποίος ευθύνεται για ένα τεράστιο μέρος της ιστορίας των Halo παιχνιδιών, των χαρακτήρων, καθώς και για Halo μυθιστορήματα. Ο Staten ήταν μάλιστα ο director of cinematics των Halo: Combat Evolved, Halo 2 και Halo 3 και δούλευε στη Bungie μέχρι το 2014. Πλέον, ο Joseph είναι ο product lead του Halo Infinite και ρόλος του είναι να υποστηρίξει την ομάδα του campaign.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Xbox One, το Xbox Series X και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 2021