Πρώτη ένδειξη ότι το Fall Guys έρχεται στα κινητά

“Λάδι στη φωτιά” ρίχνει μια εταιρία στην Κίνα
24 Αυγούστου 2020 08:32
Πρώτη ένδειξη ότι το Fall Guys έρχεται στα κινητά

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες για PlayStation 4 και PC σημειώνοντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ παράλληλα κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε μια βδομάδα, στην πλατφόρμα του Steam.

Παρόλο που ο τίτλος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όσον αφορά τα livestreams παγκοσμίως, δεν μπορούν να το απολαύσουν όλοι οι gamers κι αυτό διότι βρίσκεται διαθέσιμο σε δύο μόνο πλατφόρμες. Επίσης, πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, μίλησε για την πιθανή μεταφορά του σε Nintendo Switch και Xbox One.

Τώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα είδηση από τον αναλυτή, Daniel Ahman, που αναφέρει ότι η κινέζικη εταιρία, Bilibili, απέκτησε τα δικαιώματα για να φέρει το Fall Guys στα smartphones, αλλά μόνο για την αγορά της Κίνας. Υπήρξαν πολλές φήμες μέχρι στιγμής για την mobile έκδοση του Fall Guys που επιβεβαιώθηκαν ως «ψευδείς» από την ίδια την ομάδα ανάπτυξης, χωρίς, όμως, να παίρνει θέση πάνω στη συγκεκριμένη διαρροή.

Αν ισχύει εν τέλει η διαρροή της Bilibili είναι μια καλή ένδειξη ότι το παιχνίδι ίσως βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα κινητά τηλέφωνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οπότε καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.