Το Black Myth: Wu Kong είναι ο επόμενος μεγάλος "Souls-like" τίτλος και έρχεται από την Κίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Don’t fear death, fear a life unlived”
21 Αυγούστου 2020 12:37
Το Black Myth: Wu Kong είναι ο επόμενος μεγάλος "Souls-like" τίτλος και έρχεται από την Κίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Game Science Studio αποκάλυψε το νέο του project που ακούει στο όνομα, “Black Myth: Wu Kong”. Ο τίτλος βασίζεται σε ένα έπος της κινεζικής μυθολογίας, το επονομαζόμενο “Journey to the West”, που η συγγραφή του έγινε τον 16ο αιώνα κατά τη δυναστεία των Ming. Αποτελεί, επίσης, ένα από τα τέσσερα σπουδαιότερα έργα της κινεζικής λογοτεχνίας. Από το gameplay βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, φαίνεται πώς η ομάδα ανάπτυξης θέλει σας μεταφέρει σε ένα πολύ πιστό setting της αρχαίας κίνας, παίρνοντας τον έλεγχο του Sun Wukong, τον βασιλιά των πιθήκων.

Το εν λόγω στούντιο αποτελείται από πρώην developers της Tencent που μέχρι πρότινος ασχολιόντουσαν με τη δημιουργία free-to-play παιχνιδιών. Σύμφωνα με τον αναλυτή, Daniel Ahmad, το στούντιο αποφάσισε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός “premium” τίτλου, κάτι που σημαίνει full-budget και μεγάλης διάρκειας παιχνίδι.

Το gameplay βίντεο που δημοσιεύτηκε έχει διάρκεια δεκατρία λεπτά και μας δίνει μια γεύση από τον κόσμο, τους εχθρούς, το combat -το οποίο έχει έντονο άρωμα από το Sekiro- και μερικά από τα 72 abilities του πρωταγωνιστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος φτιάχνεται με την Unreal Engine 4 και τα πλάνα που θα δείτε παρακάτω είναι απευθείας από την pre-alpha έκδοση.

Το Black Myth: Wu Kong βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας. Δείτε το gameplay βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.