Αλλαγή σχεδίων για το Xbox – Τέλος στα πλάνα για event κάθε μήνα

Νέα στρατηγική για τη Microsoft
11 Αυγούστου 2020 17:26
Αλλαγή σχεδίων για το Xbox – Τέλος στα πλάνα για event κάθε μήνα

Κάπως άδοξα φαίνεται πως τέλειωσαν τα πλάνα της Microsoft για το 'Xbox 20/20’. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως μέχρι το ντεμπούτο του Xbox Series X αργότερα μέσα στο χρόνο, θα δημοσιεύει μηνιαίως νέες πληροφορίες και στοιχεία για την επόμενης γενιάς κονσόλα και τα παιχνίδια της, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως αυτό θα γίνεται μέσα από ειδικά live events.

Πράγματι, τον Μάιο είχε συμβεί το πρώτο ζωντανό event του Xbox 20/20 προγράμματος. Ωστόσο, τα γεγονότα παγκοσμίως τον Ιούνιο ανάγκασαν την εταιρεία να αλλάξει τα πλάνα της, χωρίς να πραγματοποιεί κάποιο event.

Στη συνέχεια, το μεγάλο Xbox Games Showcase του Ιουλίου δεν ανέφερε πουθενά την συγκεκριμένη ορολογία. Αυτό δεν ήταν τυχαίο τελικά, αφού όπως ανακάλυψαν οι παρατηρητικοί χρήστες του gaming forum ResetEra, η Microsoft ανανέωσε αθόρυβα την ανακοίνωση που είχε κάνει προηγουμένως σχετικά με το Xbox 20/20.

Πλέον στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρεται το εξής:

Το Xbox έχει μια τεράστια χρονιά μπροστά του, όπως περιγράφεται παρακάτω [στην επίσημη ιστοσελίδα του]. Μετά την επαναξιολόγηση του προγράμματός μας για το υπόλοιπο του έτους, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τη φράση "Xbox 20/20", καθώς υπονοούσε ότι θα δημοσιεύσουμε πληροφορίες με έναν μόνο τρόπο, μέσω μιας ειδικής μηνιαίας εκπομπής.  Έχουμε πολλά περισσότερα να μοιραστούμε σχετικά με το Xbox Series X, τα νέα παιχνίδια μας, όπως το Halo: Infinite και το cloud gaming μέσω του Xbox Game Pass.

Θα μοιραστούμε αυτά τα νέα με διάφορους τρόπους. Μπορεί μερικές φορές να είναι όντως μια ειδική εκπομπή, ένα βίντεο YouTube, μια συνεργασία με άλλους ή απλά δημοσίευση των πιο πρόσφατων μέσω της ιστοσελίδας του Xbox Wire. Θέλουμε να παραμείνουμε ευέλικτοι όσον αφορά τον τρόπο που συνδεόμαστε μαζί σας.

Όπως όλα δείχνουν, η Microsoft θα ακολουθήσει μία διαφορετική προσέγγιση για τις επερχόμενες ανακοινώσεις και αποκαλύψεις της. Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψη τις επικρατέστερες φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο αρχικός προγραμματισμός της εταιρείας, ήθελε να αποκαλύπτει το πιο προσιτό Xbox Series S τον Ιούνιο. Πλέον η ανακοίνωση της δεύτερης επόμενης γενιάς κονσόλας είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του Αυγούστου.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, στο Unboxholics.com για να μάθετε οτιδήποτε νεότερο για τα σχέδια της Microsoft για την επόμενη γενιά.