Νέα απάντηση στα παράπονα για το Halo Infinite – «Δεν είμαστε κουφοί. Η φωνή σας έχει σημασία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας ανάπτυξης παίρνει θέση
30 Ιουλίου 2020 18:05
Νέα απάντηση στα παράπονα για το Halo Infinite – «Δεν είμαστε κουφοί. Η φωνή σας έχει σημασία»

Αδιαμφισβήτητα, το Halo Infinite ήταν ένα παιχνίδι που πολλοί gamers περίμεναν με αγωνία να δουν στο πρόσφατο Xbox Games Showcase, αφού παρά τα δύο trailers που είχαν δημοσιευτεί τα προηγούμενα χρόνια, οι πληροφορίες για τον τίτλο εξακολουθούσαν να είναι ελάχιστες. Εν τέλει, είδαμε ένα gameplay demo περίπου εννέα λεπτών και δύο trailers. Ωστόσο, η ανταπόκριση των παικτών μάλλον δεν είναι αυτή που περίμενε η Microsoft και η 343 Industries.

Ο τεχνικός τομέας του τίτλου δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, ενώ η εμφάνιση των Brutes δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό meme. Οι αντιδράσεις των παικτών δεν φαίνεται πως πέρασαν πάντως απαρατήρητες από την ομάδα ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε έναν παίκτη ο οποίος σχολίασε αρκετά επικριτικά το παιχνίδι στο Twitter, ο Narrative Experience Director, Dan Chosich, δήλωσε:

Ήμουν και εγώ στη θέση σου κάποτε. Ξέρω πως είναι να έχεις υψηλές προσδοκίες και να σε απογοητεύουν. Θέλω όμως να ξέρεις ότι η φωνή σου μετράει και ακούγεται. Δεν είμαστε κουφοί. Πάντα ήθελα να ανταποκριθώ στην κληρονομιά που άφησε η Bungie. Προσωπικά νοιάζομαι πολύ για αυτό και θέλω να το τιμήσω.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πώς και το υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox, Aaron Greenberg, είχε προβεί σε αντίστοιχες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του games marketing της Microsoft είχε σπεύσει να καθησυχάσει τους παίκτες τονίζοντας πως το demo που είδαμε βασίζεται σε ένα work-in-progress build, σημειώνοντας μάλιστα πως η ομάδα βάζει τα δυνατά της εν μέσω της πανδημίας.

Εν τέλει φαίνεται πως η 343 industries έχει λάβει το ηχηρό μήνυμα της κοινότητας, έπειτα από την πρόσφατη παρουσίαση του Halo Infinite. Βέβαια, για την ώρα παραμένει αβέβαιο το πόσες και ποιες αλλαγές θα προλάβει να κάνει. Αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε όταν το παιχνίδι τελικά κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες από τώρα μαζί με το Xbox Series X