Νέο Xbox event τον Αύγουστο;

Έρχεται νέα σειρά ανακοινώσεων;
30 Ιουλίου 2020 17:09
Νέο Xbox event τον Αύγουστο;

Έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από το Χbox Games Showcase, στο οποίο μεταξύ άλλων είδαμε το νέο Fable, το άκρως αναμενόμενο Halo Infinite και διάφορα άλλα παιχνίδια που ετοιμάζει η Microsoft. Όπως είχε διευκρινίσει και εκ των προτέρων η εταιρία, το σόου εστίασε αποκλειστικά και μόνο στα παιχνίδια, αφήνοντας για το μέλλον οποιαδήποτε ανακοίνωση που αφορά την επιχειρηματική πλευρά του Xbox ή το hardware. Τελικά φαίνεται πως δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι την επόμενη παρουσίαση.

Οι φήμες θέλουν την Microsoft να ανακοινώνει ένα ακόμη πιο προσιτό, επόμενης γενιάς Xbox, το οποίο θα ονομάζεται Xbox Series S, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Όπως όλα δείχνουν, πράγματι η εταιρία ετοιμάζεται να προβεί σε ανακοινώσεις τον ερχόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, ο Phil Spencer συμμετείχε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast της γνωστής YouTuber, iJustine, και μάλλον πρόωρα αποκάλυψε πως η εταιρία έχει να κάνει περισσότερες ανακοινώσεις τον Αύγουστο. Το θέμα της συζήτησης ήταν το backwards compatibility και ο Spencer τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει περισσότερα να μοιραστεί σχετικά με το πως σκοπεύει να τιμήσει τις αγορές των καταναλωτών τον Αύγουστο.

Οι δηλώσεις του Spencer σε συνδυασμό με την έντονη φημολογία για την αποκάλυψη του Xbox Series S, αφήνουν μάλλον να εννοηθεί πως το επόμενο event του Xbox είναι προ των πυλών και θα πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, αλλά μπορείτε να δείτε την εν λόγω συνέντευξη μέσα από τον player που ακολουθεί.