Η Microsoft απαντά στα παράπονα για τα γραφικά του Halo Infinite

“Είναι ακόμα σε work-in-progress”
25 Ιουλίου 2020 12:56
Η Microsoft απαντά στα παράπονα για τα γραφικά του Halo Infinite

Έχουν περάσει λίγα εικοσιτετράωρα από το Xbox Games Showcase event της Microsoft, όπου μεταξύ άλλων παρακολουθήσαμε τα πρώτα gameplay πλάνα από το Halo Infinite. Ο Master Chief πρόκειται να επιστρέψει σε νέες περιπέτειες, οι οποίες θα είναι «η βάση» για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ωστόσο, αρκετοί fans -και μη- είχαν αρκετά παράπονα όσον αφορά τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, λέγοντας πώς τα γραφικά δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών τους.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Inside Gaming, ο Aaron Greenberg του Xbox Marketing, απάντησε στα παράπονα των παικτών που αναρτήθηκαν στα social media για τα γραφικά του Halo Infinite. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η πανδημία που περνάμε «έβαλε το χεράκι της».

Ακούστε, είμαστε στη μέση μιας πανδημίας. Είναι Ιούλιος και απέχουμε πολύ ακόμα για την κυκλοφορία του Halo Infinite, είδατε ένα παιχνίδι που είναι σε work-in-progress.

Μετά από αυτή τη δήλωση επισήμανε ότι είναι δύσκολο να δείξεις την πλήρη ισχύ και την πιστότητα των γραφικών, μέσα από ένα live stream.

Είναι πολύ δύσκολο να δείξουμε την πλήρη ισχύ, την πιστότητα των γραφικών και το τι μπορεί να προσφέρει το Xbox Series X μέσα από ένα stream. Πηγαίνετε και δείτε ξανά το demo μέσα από το επίσημο κανάλι του Halo στο YouTube σε 4K/60FPS.

Πολλοί fans έχουν «αναλύσει» τα γραφικά που είδαμε στην παρουσίαση και αναφέρουν ότι ο τίτλος είχε «φλατ» φωτισμούς και υφές χαμηλής ανάλυσης, ο Greenberg επανέλαβε ότι το Halo Infinite θα βελτιωθεί κι άλλο, γιατί πολύ απλά βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.

Κάθε εβδομάδα βλέπουμε τη δουλειά της 343 και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι γίνεται μεγάλη πρόοδο μέρα με τη μέρα. Οπότε, από τώρα μέχρι την εορταστική περίοδο θα γίνει ακόμη καλύτερο.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Xbox Series X, το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στο Xbox Game Pass.