Νέες εικόνες μας δείχνουν το μοναδικό χαρακτηριστικό του The Medium

Αυτό είναι το “Dual-Reality” από τον επερχόμενο horror τίτλο του Xbox Series X
23 Ιουλίου 2020 15:40
Νέες εικόνες μας δείχνουν το μοναδικό χαρακτηριστικό του The Medium

Όσοι θυμάστε, πριν λίγο καιρό η Microsoft πραγματοποίησε ένα Inside Xbox σόου, μέσω του οποίου είδαμε τα third-party projects διαφόρων εταιριών για το Xbox Series X, ενώ παράλληλα υπήρξαν και εκπλήξεις. Μία από αυτές ήταν το The Medium, ένα ψυχολογικό horror παιχνίδι αποκλειστικό για το Xbox Series X και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το οποίο έκανε τους fans της σειράς Silent Hill τρομερά χαρούμενους, αφού την σύνθεση της μουσικής έχει αναλάβει ο θρυλικός Akira Yamaoka.

Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον των gamers είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που θα ενσωματώνεται στο παιχνίδι. Όπως σας είχαμε μεταφέρει, ο παίκτης θα αναλάβει το ρόλο της Marianne, ενός μέντιουμ που στοιχειώνεται από εφιαλτικά οράματα και καθημερινά παλεύει ανάμεσα σε δύο κόσμους: τον φυσικό και τον παραφυσικό. Εδώ μπαίνει το νέο χαρακτηριστικό της Bloober Team που η ομάδα ονομάζει “Dual Reality”, δηλαδή, αυτό που θα μας επιτρέπει να εισερχόμαστε ανάμεσα στους δύο κόσμους.

Μιας και βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες από την έναρξη του event της Microsoft, μερικές νέες φωτογραφίες είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, στις οποίες παρουσιάζεται ολοκάθαρα αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό. Βλέπουμε πως ο παίκτης κατά κάποιον τρόπο θα ελέγχει την πρωταγωνίστρια και στα δύο μέρη ταυτοχρόνως. Περισσότερες λεπτομέρειες μάλλον θα μάθουμε στο επερχόμενο event που ξεκινά σε λίγες ώρες. Μείνετε συντονισμένοι.