S: Lost Chapters - Οι δημιουργοί του Slender επιστρέφουν με νέο φρικαλέο horror παιχνίδι

Δείτε τις πρώτες εικόνες
28 Ιουλίου 2023 23:04
S: Lost Chapters - Οι δημιουργοί του Slender επιστρέφουν με νέο φρικαλέο horror παιχνίδι

Η Blue Isle Studios, η ομάδα πίσω από το δημοφιλές horror παιχνίδι Slender: The Arrival, μόλις αποκάλυψε το νέο της εγχείρημα στο genre, το S: Lost Chapters. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PC μέσω του Steam, με την τελική ημερομηνία του να είναι για την ώρα άγνωστη.

Το S: Lost Chapters υπόσχεται ένα ανατριχιαστικό ταξίδι και η αφήγησή του θα περιλαμβάνει ιστορίες τόσο από το παρελθόν όσο και το παρόν. Στην πορεία της ιστορίας, οι παίκτες θα αλληλοεπιδράσουν με πολλούς χαρακτήρες και θα δουν πράγματα που θα τους κάνουν να αμφισβητήσουν την ίδια την πραγματικότητα. Η Blue Isle Studios επισημαίνει ότι είναι η πιο φιλόδοξη και έντονη εμπειρία τρόμου που έχει φτιάξει μέχρι σήμερα.

Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού θα χρησιμοποιούν έξυπνα τον ήχο και το φως για να χτίσουν μια στοιχειωτική ατμόσφαιρα, χρησιμεύοντας παράλληλα και ως στρατηγικά στοιχεία. Το στούντιο υπόσχεται πως θα ξεφύγει από το απλό κρυφτό των horror games, με νέους μηχανισμούς που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες των παικτών. Μάλιστα, πέρα από τα στοιχεία τρόμου, η εμπειρία θα απαιτεί και εξυπνάδα για τη λήψη των αποφάσεων, ενώ το gameplay θα περιλαμβάνει και στοιχεία όπως διαχείριση πόρων στο inventory.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού: