O Logic θα κάνει stream αποκλειστικά στο Twitch με "χρυσό" συμβόλαιο

Δηλώνει ότι λατρεύει τα video games
21 Ιουλίου 2020 13:09
O Logic θα κάνει stream αποκλειστικά στο Twitch με "χρυσό" συμβόλαιο

Ο Αμερικανός ράπερ Logic, γνωστός για κομμάτια όπως το Homicide και 1-800-273-8255, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την ραπ υπογράφοντας συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με την streaming πλατφόρμα του Twitch.

Τα νέα έρχονται από μία συνέντευξη που παραχώρησε στο The Verge, σύμφωνα με την οποία δήλωσε πως ασχολείται με το streaming από το 2015 κι ως «nerd» που είναι λατρεύει τα παιχνίδια, λέγοντας με χιούμορ πως είναι ευλογημένος που έχει εκατομμύρια fans και followers. Όπως επισήμανε, σκοπεύει να φέρει περισσότερους νέους θεατές στην υπηρεσία, οι οποίοι με τη σειρά τους "θα αφήσουν" αρκετά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Το Twitch θα είναι το μέρος για όλους εκείνους που θέλουν να αλληλεπιδράσουν μαζί μου. Ωστόσο, δε θα είμαι εκεί για να εκφράσω πολιτικές απόψεις και διαφωνίες. Θα είμαι εκεί για να βοηθήσω ανθρώπους μετά από μια μέρα διαμαρτυρίας ή πολιτικών συζητήσεων, να χαλαρώσουν και να χαμογελάσουν. Από την άλλη, όσοι επιθυμούν να μάθουν πως νιώθω για το κόσμο, ας ακούσουν τη μουσική μου.

Η εν λόγω συμφωνία δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, δεδομένου ότι τα παιχνίδια και ειδικά η ραπ μουσική έχουν αρκετά φιλική σχέση εδώ και χρόνια. Για την ιστορία ο Snoop Dogg έχει παρευρεθεί σε αγώνες του NHL 20 ενώ και ο Drake εμφανίστηκε σε stream του Ninja σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Tags: