Φουντώνουν οι φήμες για πιθανή επιστροφή του Splinter Cell

Πληροφορίες δια στόματος του Ιταλού voice actor
20 Ιουλίου 2020 10:24
Φουντώνουν οι φήμες για πιθανή επιστροφή του Splinter Cell

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ξανά ο voice actor του Sam Fisher, Luca Ward, δηλώνοντας σίγουρος πως τo Splinter Cell θα επιστρέψει και μάλιστα γρηγορότερα απ’ ότι φαντάζεστε.  

Το νέο έρχεται από το Ιταλικό site Multiplayer.it στο οποίο ο voice actor παραχώρησε συνέντευξη.

Υπάρχει ανάγκη για μια επιστροφή του Splinter Cell, πιθανώς με ένα "οριστικό επεισόδιο". Ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν έχουν καταλήξει αν πρόκειται να έρθει το 2021. Κανονικά έπρεπε πριν το 2020 όμως μετά τα πρόσφατα γεγονότα της πανδημίας, αρκετές δουλειές έμειναν πίσω. Άλλες βέβαια όπως το Cyberpunk 2077 -που έλαβα μέρος- έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Είμαι σίγουρος ωστόσο, ότι το Splinter Cell θα επιστρέψει κι’ αυτό είναι γεγονός.

Πρέπει να σημειωθεί, πως ο Ward δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει να εννοηθεί κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Στο παρελθόν και η ίδια η Ubisoft είχε ανακοινώσει πως επιθυμεί να επαναφέρει το franchise, ενώ και η Ubisoft Ισπανίας είχε κάνει tease μια φωτογραφία του Sam στο Twitter αφήνοντας να εννοηθεί το ίδιο πράγμα.

Το αν θα επιστρέψει και με ποιον τρόπο ο Sam Fisher στο προσκήνιο -λαμβάνοντας υπόψη ότι ο creative director του Splinter Cell Maxime Béland έφυγε από την εταιρία για καταγγελίες που αφορούσαν ανάρμοστη συμπεριφορά -είναι κάτι που μόνο η ίδια η Ubisoft το ξέρει. Εσείς θέλετε να επιστρέψει το Splinter Cell; Πείτε μας στα σχόλια!