Κάποιος έφτιαξε το Bloodborne αλά “Zelda” και μπορείτε να το δοκιμάσετε (BINTEO)

Γνωρίστε το... Yarntown
20 Ιουλίου 2020 09:22
Κάποιος έφτιαξε το Bloodborne αλά “Zelda” και μπορείτε να το δοκιμάσετε (BINTEO)

Το Bloodborne θεωρείται από πολλούς ένα από τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation 4. Ο τίτλος της FromSoftware αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό, το οποίο «διψάει» για το άκουσμα κάποιου πιθανού sequel. Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν μπορούσατε να παίξετε ένα κομμάτι του τίτλου σε 16-bit αλά Zelda;

Ένας λάτρης του παιχνιδιού ονόματι, Max Mraz, μεταμόρφωσε την Yharnam του Bloodborne με 16-bit αισθητική και θέλει να σας μεταφέρει χρόνια πριν και να ζήσετε ξανά αυτόν τον εφιάλτη με ισομετρική κάμερα και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από ένα βίντεο που δείχνει τη δουλειά του, ο Max σάς δίνει τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο PC σας.

Στο Yarntown -όπως το αποκαλεί- θα μπορείτε να παίξετε την αρχική περιοχή του τίτλου χρησιμοποιώντας το εμβληματικό πιστόλι σας, ενώ παράλληλα θα εξολοθρεύετε εχθρούς με δυνατές και ελαφριές επιθέσεις, όπως ακριβώς στο «κανονικό παιχνίδι». Ωστόσο, θα βρεθείτε αντιμέτωποι και με τα αρχικά bosses του Bloodborne, καθώς, για να τα εξοντώσετε θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας με το dodge να είναι ο καλύτερός σας φίλος.

Μέσα από τον player παρακάτω θα μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τη δημιουργία του Max, ενώ πατώντας εδώ θα μεταβείτε στο site για να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε από μόνοι σας.

Tags: