Όλα τα Xbox παιχνίδια διαθέσιμα στο Series X από την πρώτη μέρα – Εκτός αυτών του Kinect

Νέες δηλώσεις από τον Phil Spencer
19 Ιουλίου 2020 18:00
Όλα τα Xbox παιχνίδια διαθέσιμα στο Series X από την πρώτη μέρα – Εκτός αυτών του Kinect

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην εορταστική περίοδο όπου αναμένεται να καταφθάσει η νέα γενιά κονσολών. Η Microsoft ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες όσον αφορά το Xbox Series X, τα παιχνίδια του και φυσικά τις δυνατότητές του. Τώρα, μέσα από το Xbox Wire, ο Phil Spencer προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα παιχνίδια που έχετε επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια δε θα μείνουν «πίσω», χάρη στο backward compatibility. Θα μπορείτε να παίζετε τίτλους από τέσσερις διαφορετικές γενιές στο Xbox Series X, από την πρώτη μέρα που θα φτάσει στην αγορά. Αυτό το καθιστά το μεγαλύτερο lineup τίτλων από οποιαδήποτε άλλη νέα κονσόλα, με -κυριολεκτικά- εκατοντάδες παιχνίδια.

Οι μηχανικοί μας του backward compatibility δουλεύουν σκληρά εδώ και πολλά χρόνια για να επινοήσουν τις καινοτομίες και τους τρόπους για τη νέα τεχνολογία επόμενης γενιάς και να κάνουν τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που χτίζετε μέχρι σήμερα ακόμα καλύτερη, χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς δουλειά από προγραμματιστές.

Έχουμε στις προθέσεις μας όλα τα παιχνίδια του Xbox One που δεν απαιτούν Kinect να παίζουν από την πρώτη μέρα στο Xbox Series X, καθώς και λόγω της άνευ προηγουμένου ισχύος του Xbox Series X, τα περισσότερα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια θα παίζουν, θα δείχνουν και θα αποδίδουν καλύτερα στη νέα μας κονσόλα.

Το Xbox Series X αναμένεται να καταφθάσει την περίοδο των εορτών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα κονσόλα της Microsoft παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.