Τα side quests δε θα είναι όπως νομίζετε στο Assassin’s Creed Valhalla

Διαφορετική τροπή για τις δευτερεύουσες αποστολές στο νέο παιχνίδι
16 Ιουλίου 2020 10:49
Τα side quests δε θα είναι όπως νομίζετε στο Assassin’s Creed Valhalla

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward event που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα gameplay πλάνα από το επερχόμενο Assassin's Creed Valhalla. Συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε τριάντα λεπτά ασταμάτητης δράσης και πήραμε μια μικρή γεύση από το νέο πόνημα της γαλλικής εταιρίας.

Τώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο που μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για διαφορετική προσέγγιση που ακολούθησαν οι σχεδιαστές, όσον αφορά τα side quests. Μιλώντας στο Gamespot, ο narrative director, Darby McDevitt, εξήγησε τη νέα τροπή που παίρνει η σειρά και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι -σχεδόν- δε θα έχει δευτερεύουσες αποστολές.

Η κεντρική ιστορία έχει σκηνοθετηθεί με τέτοιο τρόπο που όλα τα arcs-chapters είναι αρκετά μεγάλα από μόνα τους και οι παίκτες καλούνται να «ψαχτούν» από μόνοι τους για να βρουν όλα αυτά που έχει να τους προσφέρει το Assassin’s Creed Valhalla. Παράλληλα, εφόσον μιλάμε για Βίκινγκς, δεν έχει νόημα ένας «βάρβαρος», ο οποίος εισβάλει σε ξένη χώρα, να κάνει θελήματα για τους ντόπιους ή γενικά να αναλώνει χρόνο σε «χατίρια».

Ωστόσο, ο McDevitt επισήμανε ότι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ντόπιων και να αλλάξει την αντίληψή τους για τους Βίκινγκς. Τέλος, δεν εξήγησε το πως θα λειτουργούν τα νέα side quests, παρά μόνο ότι θα πρέπει εσείς να τα βρείτε σε όλο τον κόσμο που έχει δημιουργήσει η Ubisoft.

Το Assassin's Creed Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC και Stadia.