Το PES 2021 θα είναι update με νέες ομάδες – Πρώτο βίντεο από το επόμενης γενιάς PES 2022

Αποκαλύφθηκε το μέλλον της σειράς
15 Ιουλίου 2020 13:27
Το PES 2021 θα είναι update με νέες ομάδες – Πρώτο βίντεο από το επόμενης γενιάς PES 2022

Σε μια γλυκόπικρη ανακοίνωση προέβη η Konami σχετικά με το μέλλον του Pro Evolution Soccer. Ξεκινώντας με τα καλά νέα, η εταιρία ετοιμάζει μια ριζική ανανέωση της σειράς.

Συγκεκριμένα, το PES 2022 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, θα αλλάξει μηχανή γραφικών. Η ομάδα θέλει να κάνει πραγματικότητα το μότο της "The Pitch is Ours" και έτσι θα αφήσει στο παρελθόν την Fox Engine, μεταφέροντας τον τίτλο στην Unreal Engine. Αυτό το επόμενης-γενιάς PES θα προσφέρει τεράστιες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Konami. Οι παίκτες μπορούν, λοιπόν, να περιμένουν πολύ πιο ρεαλιστικά μοντέλα χαρακτήρων και animations, βελτιωμένα physics και συνολικά πιο φωτορεαλιστικά γραφικά. Μάλιστα, η ανακοίνωση επισημαίνει πως και τα myClub και Master League θα ανανεωθούν ριζικά.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Konami δεν άφησε τους παίκτες απλά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, αλλά έδωσε συγχρόνως στα φώτα της δημοσιότητας και το πρώτο trailer από το επόμενης γενιάς PES. Δείτε το παρακάτω.

Και κάπου εδώ έρχονται τα όχι και τόσο ευχάριστα νέα. Η τεράστια κλίμακα των αλλαγών που θέλει να κάνει η Konami, την ανάγκασε να βάλει σε δεύτερη μοίρα το eFootball PES 2021. Έτσι, λοιπόν, ο φετινός τίτλος θα έχει την μορφή ενός ‘season update’. Αν και δεν διευκρινίζεται ρητά, πρακτικά το μόνο που θα αλλάξει είναι τα ρόστερ των ομάδων και όλα τα υπόλοιπα θα είναι ολόιδια, με την εξαίρεση ίσως μερικών μικρών αλλαγών.

Τέλος, σημειώθηκε πως καθώς η σειρά γιορτάζει 25 χρόνια, το eFootball PES 2021, όντας και μικρή αναβάθμιση, θα πωλείται σε πιο προσιτή τιμή και πακέτο με διάφορα μπόνους.