Στο Assassin's Creed Valhalla μπορείτε να αλλάζετε το φύλο του πρωταγωνιστή όποτε επιθυμείτε

Χωρίς να επηρεάζεται το storyline
14 Ιουλίου 2020 13:43
Στο Assassin's Creed Valhalla μπορείτε να αλλάζετε το φύλο του πρωταγωνιστή όποτε επιθυμείτε

Κι ενώ βλέπουμε σε διάφορα παιχνίδια άπλετες επιλογές σχετικά με την παραμετροποίηση του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα ή να δίνεται η επιλογή να επιλέξουμε μεταξύ ενός αντρικού ή γυναικείου όπου ο κάθε ένας έχει τη δική του ιστορία να πει, η Ubisoft φαίνεται να ακολουθεί μια ελαφρώς διαφορετική πορεία. Το νέο χαρακτηριστικό του Assassin's Creed Valhalla, επιτρέπει στους παίκτες να αλλάξουν το φύλο του χαρακτήρα που ελέγχουν οπουδήποτε στιγμή, επιθυμούν χωρίς μάλιστα να επηρεάζεται το storyline.

Το χαρακτηριστικό επιβεβαίωσε ο νέος director του παιχνιδιού, Eric Baptizat, ο οποίος δήλωσε:

Είναι μια «σημαντική» επιλογή που δίνεται στους παίκτες, καθώς το φύλο θα έχει κάποιο «αντίκτυπο» στην αφήγηση. Ωστόσο ο αντρικός ή ο γυναικείος χαρακτήρας δεν θα έχει τη δική του ιστορία όπως στο Assassin's Creed Odyssey. Και για τους δυο θα είναι η ίδια ιστορία. Η απόφαση γι’ αυτό το χαρακτηριστικό πάρθηκε ώστε οι παίκτες να είναι σε θέση να βιώσουν όλες τις πιθανότητες που έχει να προσφέρει το παιχνίδι, όντας ελεύθεροι να πειραματιστούν αλλάζοντας το φύλο κατά βούληση .  

Ωστόσο, δεν κατέστησε σαφές πως ακριβώς το φύλο θα έχει αυτό το κάποιο «αντίκτυπο» στην αφήγηση, ενώ παράλληλα η ιστορία θα παραμένει ίδια. Οι εικασίες λένε πως αν κάποιος αλλάζει το φύλλο του χαρακτήρα του, ίσως να του ξεκλειδώνονται κάποιες επιπλέον ή διαφορετικές επιλογές στους διαλόγους ή ίσως κάποιοι NPCs να αντιδρούν διαφορετικά ανάλογα με τον ποιον έχουν απέναντί τους. Όπως και να’ χει, ίσως μάθουμε περισσότερα για το νέο χαρακτηριστικό στο επόμενο Ubisoft Forward.

Το Assassin’s Creed Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, Stadia, PS5 και Xbox Series X.