Η Ubisoft θα πραγματοποιήσει και δεύτερο Ubisoft Forward event αργότερα μέσα στο 2020

«Έχουμε πολλά ακόμη να σας δείξουμε»
13 Ιουλίου 2020 09:42
Η Ubisoft θα πραγματοποιήσει και δεύτερο Ubisoft Forward event αργότερα μέσα στο 2020

Όπως όλα δείχνουν, το Ubisoft Forward δεν ήταν απλά ένας ψηφιακός αντικαταστάτης για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιούσε κάθε χρόνο η γαλλική publishing εταιρία στο πλαίσιο της E3. Αντιθέτως, φαίνεται πως η Ubisoft θα υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο, το οποίο θυμίζει τα Nintendo Directs.

Συγκεκριμένα, αντί να έχουμε ένα μεγάλο event που θα βλέπουμε συγκεντρωτικά όλες τις ανακοινώσεις, η εταιρία θα πραγματοποιήσει πολλαπλά μικρότερης κλίμακας Ubisoft Forward, εστιάζοντας σε λιγότερους τίτλους τη φορά. Για παράδειγμα, το χθεσινό σόου ήταν αφιερωμένο στα Watch Dogs Legion και Assassin’s Creed Valhalla, με το Far Cry να είναι το κερασάκι στην τούρτα για το φινάλε.

Η Ubisoft υποσχέθηκε πως έχει “πολλά περισσότερα να δείξει” και έτσι ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό για κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο έτος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του σόου, ο CEO της εταιρίας, Yves Guillemot, δήλωσε:

Είμαι περήφανος για τις ομάδες μας που εργάζονται σε ένα φιλόδοξο και δημιουργικό line-up τίτλων. Και ακόμη δεν σας τα έχουμε δείξει όλα. Στην πραγματικότητα, έχουμε πολλά ακόμη καθ’ οδόν. Έτσι, θα πραγματοποιήσουμε και ένα επιπλέον Ubisoft Forward για να αποκαλύψουμε περισσότερα για τα επερχόμενα παιχνίδια μας.

Για την ώρα, το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Ubisoft Forward παραμένει άγνωστο, όπως επίσης και αν αυτή είναι μια μόνιμη ή προσωρινή αλλαγή λόγω της πανδημίας.